Can Yaman revine în mediul online cu imagini din cadrul seriei Viola Come il mare 2. Actorul continuă proiectele profesionale în Italia

Publicat pe 31.01.2024 la 18:53 Actualizat pe 31.01.2024 la 19:34

Can Yaman revine în atenția fanilor cu noi fotografii din cadrul producției Viola Come il mare 2. Actorul își continuă proiectele profesionale în Italia.

can yaman poartă o cămașă albă și un sacou negru

Can Yaman revine în mediul online cu imagini din cadrul seriei Viola Come il mare 2

Profimedia Images

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cu toate acestea, lucrează de ceva vreme în Italia, acolo unde lucrează pentru proiectul Viola Come il mare 2.

Can Yaman revine în mediul online cu imagini din cadrul seriei Viola Come il mare 2

Proiectul Viola come il mare 2 va începe curând și Can Yaman este primul care a ținut să ofere acesastă veste în mediul online. Continuă să rămână un actor iubit de fanii din toată lumea. Aceștia au ajuns să se bucure de fiecare dată când o nouă aventură reușește să ajungă în fața actorului de origine turcă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viola come il mare 2 prezintă povestea unei tinere care decide să părăsească Parisul și să-și lase slujba pentru a se muta în localul de origine. Viola se întoarce în Palermo și începe să-l caute pe tatăl ei. Pe măsură ce episoadele se derulează, putem observa cu ușurință faptul tânăra femeie are o putere aparte.

Actorul Can Yaman a reușit să-i impresioneze pe fani cu rolul inspectorului Demir. Mulțumită puterii tinerei Viola, cei doi lucrează împreună în cadrul mai multor cazuri extrem de complexe. După ce și-a părăsit locul de muncă în Paris, Viola devine jurnalistă de investigație și lucrează într-un birou din Palermo. Inspectorul este un personaj complex și Viola va trebui să lucreze intens pentru a se apropia de ei.

Chiar dacă telespectatorii își doresc o relație a celor doi încă de la început, lucrurile ajung să se schimbe pe măsură ce episoadele se derulează. Între timp, fanii așteaptă o dată concretă pentru difuzarea seriei. Primele imagini au fost publicate chiar de către Can Yaman.

“Pe ecrane. Sărutări din Italia.”, a scris actorul celebru. Are peste 10 milioane de fani pe contul personal de instagram și a publicat până acum peste 800 de fotografii și filmulețe.

Luna martie îl aduce pe Can Yaman pe micile ecrane

Can Yaman revine pe micile ecrane în luna martie cu cel de-al doilea sezon al producției Viola come il mare 2. Va fi valabil pe platformele de streaming și după o perioadă va putea fi urmărit și pe micile ecrane.

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 în Istanbul și a jucat alături de nume celebre din Turcia precum Demet Ozdemir sau Ozge Gurel. A decis să facă o schimbare în carieră și de data aceasta și-a schimbat reședința. Locuiește de mai bine de 1 an în Italia, acolo unde proiectele profesionale se țin lanț. A studiat dreptul, ba chiar a și profesat pentru o perioadă. Cu toate acestea, și-a dat seama că actoria este meseria care îi va rămâne pentru totdeauna în suflet.

A primit premiul Golden Butterfly Award pentru cel mai bun actor într-o comedie romantică în 2018. A format un cuplu cu Diletta Leotta și cei doi urmau să se căsătorească, însă au decis să renunțe la relația lor. La zvonit că ar forma un cuplu cu colega de platou Francesca Chillemi, însă cei doi au negat aceste zvonuri. Printre proiectele la care lucrează în prezent se numără și Sandokan.

În articolul

Can Yaman revine în mediul online cu imagini din cadrul seriei Viola Come il mare 2. Actorul continuă proiectele profesionale în Italia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x