Can Yaman revine în mediul online cu o colaborare inedită. Actorul turc prezintă viitorul în materie de mașini inteligente

Publicat pe 22.12.2022 la 12:48 Actualizat pe 22.12.2022 la 13:36

Can Yaman revine în mediul online cu o colaborare inedită. Actorul turc prezintă viitorul în materie de mașini inteligente.

Can Yaman poartă o cămașă albă cu mâneci lungi și are părul desprins, ondulat

Can Yaman revine în mediul online cu o colaborare inedită

Getty Images

Can Yaman este unul dintre cei mai populari actori din Turcia la momentul actual. Numele său este rostit în toate colțurile lumii și reușește cu fiecare ocazie să uimească. Atât pe micul ecran cât și în mediul online aduce un suflu nou industriei din care face parte. De fiecare dată când postează fotografii sau filmulețe atrage milioane de fani pe pagina sa.

Can Yaman revine în mediul online cu o colaborare inedită

Îndrăgitul actor a fost întotdeauna pus sub lumina reflectoarelor. Odată prin prisma carierei sale și cel mai recent datorită relațiilor sale sentimentale. Alături de Diletta Leotta a trăit o frumoasă poveste de iubire, însă deși trebuia să ajungă cu aceasta la altar, planurile s-au schimbat în ultimul moment. Ulterior, Can Yaman și-a centrat atenția în cadrul proiectelor profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o lungă perioadă în care și-a demonstrat capacitățile actoricești în seriale realizate pe platourile de filmare din Turcia, a ținut să călătorească în Italia pentru a juca în filmul “Viola come il mare” alături de celebra Francesca Chillemi. De o frumusețe răpitoare, aceasta a fost imediat asociată ca fiind noua parteneră a lui Can Yaman. Cei doi nu au confirmat niciodată un astfel de zvon, însă cele mai multe dintre fotografiile realizate pe covorul roșu i-a surprins pe aceștia foarte apropiați.

La doar 33 de ani, Can Yaman nu se află implicat într-o relație sentimentală și se pare că nu sunt multe cele care au ținut să aibă o legătură oficială cu acesta. Printre actrițele care au confirmat faptul că au avut o legătură amoroasă cu actorul se numără și Bestemsu Ozdemir. În 2016 au făcut publică relația lor, însă câteva luni mai târziua chiar ea vorbea despre motivul despărțirii. Se pare că și Demet Ozdemir a fost asociată cu Can Yaman, însă niciunul nu a confirmat vreodată idila.

Can Yaman vorbește despre piedicile în calea succesului

În ciuda iubirii pe care i-o oferă fanii, Can Yaman spune că uneori frumusețea i-a adus și neajunsuri. Pe plan personal a avut o relație de iubire cu jurnalista Diletta Leotta, poate cea mai mediatizată dintre cuceririle sale. Dragostea lor s-a năruit înainte ca cei doi să ajungă la altar, însă actorul din “Vis de iubire” nu a vorbit niciodată despre motivul care i-a dus la această decizie.

“Perfecțiunea există și are numele Can Yaman”, “Este bine și cât de bine este”, “Gândiți-vă cât de norocoase sunt acele picături de apă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pentru Can Yaman cu fiecare postare a acestuia. Cu toate că aparițiile sale sunt fără greș, acesta este de părere că nu frumusețea este cea care primează în cazul său. De altfel, munca și dăruirea sunt cele care l-au adus în ipostaza de astăzi. În cartea sa, dar și în anumite interviuri, acesta face mărturisiri emoționante despre perioada copilăriei, atunci când a fost crescut de mama și bunica sa. Este discret atunci când vine vorba despre viața personală, însă ca un cadou realizat pentru fani a publicat o ediție a vieții sale în format tipărit.

În articolul

Can Yaman revine în mediul online cu o colaborare inedită. Actorul turc prezintă viitorul în materie de mașini inteligente

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x