Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție. Despre ce este vorba

Publicat pe 28.03.2022 la 13:15 Actualizat pe 28.03.2022 la 14:13

Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție. Actorul și-a anunțat deja colaborarea și este gata să aducă fanilor din Turcia o nouă bucurie. Cum a apărut în cele mai noi fotografii.

Cam Yaman poartă o ținută all-black

Can Yaman pe covorul roșu. 18 nov. 2021

Profimedia Images

Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție turcească, iar fanii sunt nerăbdători să-l vadă pe celebrul actor din nou în acțiune. Numele lui apare în tot mai multe țări din întreaga lume, fiind asemuit cu un star de la Hollywood.

Cu toate acestea, Can Yaman a făcut ravagii până acum în Turcia, Italia, Spania și America de Sud. Se anunță ca noul serial în care vedeta va juca să îi aducă o popularitate imensă.

Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție

Can Yaman este recunoscut atât pentru frumusețea sa, cât și pentru talentul său actoricesc. Cele mai recent producții în care s-a implicat actorul i-au adus fani din întreaga lume, creîndu-i astfel o imagine pozitivă de viitor.

Actorul s-a mutat pentru o perioadă în Italia, acolo unde a participat alături de Francesca Chillemi în cadrul filmărilor producției “Viola Come Il Mare”. Acesta nu a fost unicul proiect în care s-a implicat Can Yaman, acum actorul fiind distribuit în seria “El Turco”. Kerem Deren este scenaristul, iar Uluç Bayraktar este producătorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că este cunoscut de fani din întreaga lume, la momentul actual se așteaptă ca vedeta să-și crească numărul urmăritorul de pe rețelele sociale. Cu peste 9 milioane de fani pe contul personal de Instagram, Can Yaman reușește performanțe incredibile.

Citește și: Can Yaman, look răvășitor inspirat din "Ultimul mohican". Starul turc face senzație cu ultima ipostază în care a fost surpins

Pentru seria “El Turco”, actorul va reveni în Turcia, țara sa natală. Timp de un an, Can Yaman a locuit în Italia, acolo unde a făcut parte din mai multe proiecte profesionale. A fost implicat atât în seriale, cât și în campanii de promovare pentru diferite produse internaționale. Serialul “El Turco” este jumătate ficțiune, jumătate realitate și este un proiect la început de drum. La momentul actual, doar numele lui Can Yaman este pe listă, însă se așteaptă noi informații în viitor.

Povestea serialului “El Turco”, noua producție în care va juca actorul Can Yaman

Povestea serialului “El Turco” este o ecranizare a romanului cu același nume scris de istoricul Orhan Yeniaras. Întâmplările au loc în timpul invaziei Imperiului Otoman către Viena, în timpul regimului lui Mehmed al IV-lea. “El Turco” spune povestea unor turci din satul Moena aflat în Nordul Italiei. Conform Seriesturkish.com, următoarele pasaje sunt incluse în introducerea celebrei cărți.

“O călătorie în acest sat unde nimeni nu vorbește turcă va fi călătoria vieții tale. Vei fi surprins să vezi atâtea semne turcești, de la case până la străzi și cafenele.”, se arată scris în carte.

Can Yaman este așteptat cu nerăbdare de către fani, mai ales după ce actorul a postat câteva fotografii edificatoare alături de Francesca Chillemi. Dacă cei doi nu și-au confirmat relația de iubire la momentul actual, cuvintele lăsate de actor în mediul online au rupt orice îndoială.

Citește și: Diletta Leotta, apariție specială pe terenul de fotbal. Ce ținută a îmbrăcat jurnalista sportivă, fosta parteneră de viață a lui Can Yaman

“Frumoasă ca soarele”, a scris actorul pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de frumoasa Francesca Chillemi. Ulterior, actorul a lăsat un nou mesaj în mediul online, de data aceasta către o persoană specială din cadrul echipei sale. “Moni, o persoană specială și un designer excelent! Mereu ne-ai fost indispensabilă. Oamenii, indiferent de rolul pe care îl au într-o echipă, pot însemna foarte mult și pot aduce o energie pozitivă oriunde merg.”, a scris actorul Can Yaman.

În articolul

Can Yaman revine pe micile ecrane într-o nouă producție. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x