Can Yaman s-a filmat în timp ce trage de fiare. Imaginile la care fanii s-au blocat. Ce a atras atenția

Publicat pe 08.11.2022 la 21:00 Actualizat pe 08.11.2022 la 09:23

Can Yaman muncește extrem de mult pentru a avea o formă fizică la cel mai înalt nivel, mai ales că rolurile pe care le are în filme îi cer o apariție puternică, impunătoare și luptătoare. Ultimul videoclip postat de la antrenament i-a surprins pe fani.

Can Yaman

Getty Premium

Actorul își dedică tot timpul vieții profesionale. Este într-o continuă călătorie între Turcia și Italia pentru producțiile speciale în care este distribuit.

Can Yaman este cunoscut încă de foarte tânăr, când s-a făcut remarcat în producții de succes pe meleagurile Turciei, țara lui natală. Odată cu evoluția în carieră el schimbat macazul și a avut succes în Italia, acolo unde a turnat mai multe filme care au avut un succes fulminant.

Can Yaman muncește pentru tot ce are și nu vrea să-și dezamăgească fanii

Ani mai târziu avea să devină starul Italiei. S-au scris rânduri întregi despre ascensiunea actorilor în carieră și despre cum Italia a devenit țara lui adoptivă, el aprobând de nenumărate ori cele scrise de jurnaliști. Prin intermediul interviurilor el a recunoscut că oamenii au fost extrem de primitori și că datorită lor se bucură astăzi de succes pe tot mapamondul, iar el nu îi va dezamăgi niciodată.

Drept dovadă este și faptul că muncește din greu pentru forma lui fizică și pentru aparițiile fără cusur în peliculele în care este selectat. De curând, Can Yaman a fost filmat în timpul unor antrenamente și fanii au fost uimiți să vadă ce exerciții grele execută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989 la Istanbul, în Turcia. Bunicul său de pe linia paternă este kosovar-albanez din Kosovo. Bunica lui de pe linia paternă este albaneză din Macedonia de Nord. El este nepotul antrenorului de fotbal Fuat Yaman.

Citește și: Can Yaman a revenit în Istanbul. Cum s-a fotografiat actorul în locul de unde provine

Însă pentru el viaț a continuat și timpul i-a oferit cele mai mari daruri. Astfel, Can Yaman a studiat la Bilfen Kolej gimnaziu, apoi a studiat la Liceo Italiano di Istanbul, unde a terminat ca elev de top cu cea mai mare notă din istoria instituției de învățământ.

Citește și: Diletta Leotta nu are trupul perfect, dar știe să se bucure de zilele însorite la plajă. Cum a fost surpinsă fosta lui Can Yaman

În articolul

Can Yaman s-a filmat în timp ce trage de fiare. Imaginile la care fanii s-au blocat. Ce a atras atenția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x