Can Yaman s-a filmat în timpul unor antrenamente de luptă la bustul gol. Cum arată actorul îndrăgit

Publicat pe 30.05.2022 la 17:59 Actualizat pe 30.05.2022 la 18:17

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din telenovele și filme de acțiune și se bucură de un succes colosal la nivel internațional, dar în spatele a tot ceea ce oamenii văd este extrem de multă muncă, atât intelectuală, cât și fizică.

Can Yaman

Getty

A primit de-a lungul timpului roluri cu mare însemnătate pentru care s-a pregătit enorm de mult. Se știe faptul că a luat lecții de specialitate pentru anumite lupte, astfel încât să aibă o apariție impecabilă și să livreze oamenilor filme extrem de bune.

Protagonistul din “Vis de iubire” este considerat un actor de top al vremurilor actuale și este cooptat în multe filme importante mai ales din Italia, țara lui "adoptivă". Dincolo de artificiile stilistice, Can Yaman rămâne unul dintre cele mai râvnite staruri. El a avut alături, de fiecare dată, femei extrem de frumoase, care aveau în spate o carieră înfloritoare.

Can Yaman muncește intens pentru apariții impecabile. Cuma fost filmat în timpul antrenamentelor de specialitate

El s-a filmat de curând în timp ce făcea o parte din antrenamentele speciale pentru a se menține în formă și pentru a-și dezvolta abilitățile. Starul turc îndrăgit la nivel internațional a fost filmat la bustul gol în timp ce se antrena, iar fanele de pretutindeni s-au bucurat să vadă aceste imagini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Char dacă producțiile sale care promit un succes răsunător sunt anulate pe bandă rulantă - lansarea lor fiind amânată până acum de două ori, atât pentru filmul “Sandokan”, cât și pentru “Viola come il mare” - el menține standardele sus și muncește din greu.

Mai mult, Can Yaman a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram o imagine cu o femeie care îl ține strâns de mână, în timp ce el se află la volan. Can Yaman iubește din nou și a spus-o chiar el mărturisindu-i “Te iubesc” în mediul online. Demn de menționat este că la doar câteva ore, actorul a șters descriere postării unde era scris “I love u”.

Can Yaman iubește din nou

Can Yaman oficial este într-o nouă relație, cu o tânără brunetă care pare să-i fi cucerit inima. Starul turc și-a refăcut viața, după multe luni de la despărțirea de Diletta Leotta.

Cei doi au avut o relație lungă, care s-ar fi încheiat din cauza neconcordanțelor dintre familii și religia actorului.


Cei doi și-ar fi anulat chiar nunta de 600.000 de euro și au decis să o ia pe drumuri separate.
Can Yaman a publicat pe 20 mai pe rețelele de socializare o imagine cu o tânără care îl strânge de mână și căreia i-a spus “Te iubesc”, doar că la câteva ore bărbatul a șters descrierea, chiar dacă fanii au înțeles din start că este vorba de o femeie alături de care a început o poveste de iubire.


Din partea fanilor au curs numeroase mesaje de felicitare și mulți i-au scris că se bucură de faptul că și-a refăcut viața și trăiește în sfârșit o poveste de iubire, după despărțirea de Diletta Leotta.

În articolul

Can Yaman s-a filmat în timpul unor antrenamente de luptă la bustul gol. Cum arată actorul îndrăgit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x