Can Yaman s-a lăsat fotografiat într-o nouă ipostază. Ce încălțări a purtat celebrul actor

Publicat pe 17.09.2021 la 09:51 Actualizat pe 17.09.2021 la 11:06

Can Yaman s-a lăsat fotografiat într-o nouă ipostază și a făcut furori pe rețelele de socializare. Cu un zâmbet carismatic și cu o ținută casual bărbatul reușește să iasă întotdeauna din anonimat. Internauții au fost atrași de încălțările actorului din “Vis de iubire”. Acesta a primit mii de aprecieri și comentarii.

Can Yaman poartă un sacou negru cu paiete

Can Yaman în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția

Profimedia Images

Can Yaman a reușit să pună din nou pe jar fetele de pretutindeni. Actorul din “Vis de iubire” a apărut pe rețelele de socializare îmbrăcat într-o ținută casual, purtând ochelari de soare și o coafură lejeră.

Ceea ce le-a atras totuși pe reprezentantele sexului frumos au fost încălțările bărbatului care aduc mai mult a bocanci de snowboard. Celebrul actor turc știe deja principalele atuuri pe care le are în fața doamnelor și domnișoarelor, astfel că nu ratează nicio clipă în a le pune în evidență.

Can Yaman face ravagii pe rețelele de socializare

Starul din Turcia reușește de fiecare dată să încingă imaginația femeilor care îl urmăresc pe conturile de socializare, așa că nici de această dată nu s-a lăsat mai prejos.

Can Yaman a făcut senzație cu încălțările pe care a decis să le poarte, acestea fiind asemănătoare cu cele purtate pentru sporturile de iarnă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În dreptul fotografiei, actorul a menționat și locația în care merge îmbrăcat și încălțat astfel: “Pe drum spre Livorno la Festivalul Mascagni. Chiar apreciez că am fost invitat. Sunt foarte entuziasmat că voi cunoaște foarte mulți oameni frumoși.”

Chiar dacă nu există nicio confirmare oficială din partea celor doi, zvonurile spun că iubirea dintre Can Yaman și Diletta Leotta a ajuns la final.

Can Yaman și Diletta Leotta s-ar fi despărțit

Cei doi nu au mai postat fotografii în care apar împreună, iar actorul turc se pare că nu ar fi luat parte la cea de-a 30-a zi de naștere a frumoasei jurnaliste. De asemenea, Can Yaman nu i-a transmis nicio urare oficială pe conturile de socializare, astfel că vestea despărțirii s-a intensificat.

Ultima poză în care cei doi apar împreună a fost postată pe 12 iulie când cei doi au urmărit victoria Italiei în cadrul UEFA EURO 2020. De asemenea, fanii cuplului au observat că cei doi au încetat să-și mai aprecieze postările de pe Instagram, acolo unde sunt foarte activi în general.

Internauții rămân cu ochii ațintinți asupra lor, asta pentru a vedea dacă zvonurile sunt sau nu adevărat și dacă cei doi chiar și-au spus „adio” definitiv.

Cu toate că se vorbește despre o despărțire, atât Can Yaman, cât și Diletta Leotta își continuă activitatea pe conturile personale de socializare, acolo unde fanii așteaptă cu nerăbdare vești despre cei doi.

În articolul

Can Yaman s-a lăsat fotografiat într-o nouă ipostază. Ce încălțări a purtat celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x