Can Yaman s-a mutat în Italia, dar duce dorul de acasă. Cum își aduce aminte actorul de trecut

Publicat pe 15.11.2021 la 10:46 Actualizat pe 15.11.2021 la 11:32

Can Yaman s-a mutat de ceva timp în Italia, acolo unde a semnat pentru numeroase proiecte. În ciuda faptului că nu are nicio clipă de liniște, actorul nu uită de unde a plecat și atunci când nu se află pe platourile de filmare, își amintește cu drag de obiceiul pe care l-a adus din țara natală.

Can Yaman poartă un tricou negru și un sacou de aceeași culoare

Can Yaman a vizitat departamentul de neonatologie și pediatrie al Umberto Hospital din Roma

Profimedia Images

Can Yaman este deja de ceva timp în Italia și i-a anunțat pe fani că pregătește noi proiecte în care va putea fi urmărit cât de curând. Faimosul actor reușește să fie activ și pe rețelele de socializare, în ciuda faptului că petrecere nenumărate ore pe platourile de filmare.

Recent, acesta le-a arătat tuturor care este obicei din țara natală pe care n-o să-l dea uitării prea curând, și a mărturisit că îi este dor de casă.

Fanii nu au putut trece cu vederea postarea lui Can Yaman, așa că fotografia postată de acesta a strâns nenumărate aprecieri și comentarii.

Obiceiul din Turcia de care Can Yaman nu uită niciodată

Can Yaman a terminat filmările pentru serialul “Violet Like the Sea”, acolo unde joacă alături de frumoasa Francesca Chillemi, însă asta nu înseamnă că șederea lui în Italia a luat sfârșit. Pe lângă actorie, bărbatul a lansat și un parfum, dar a semnat și câteva proiecte sociale pe care le va onora în permanență.

De asemenea, Can Yaman a filmat pentru mai multe reclame care vor fi difuzate în Italia, astfel că actorul va mai rămâne în această țară pentru o perioadă nedeterminată. Deși a terminat un liceu în limba italiană, Can Yaman ține să-și aprofundeze cunoștințele, astfel că ia lecții în fiecare zi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii din Italia încep să-l îndrăgească din ce în ce mai mult, astfel că bărbatul este prezent în cadrul oricărui eveniment important care se desfășoară în acea țară. Cu toate acestea, Can Yaman nu uită de unde a plecat, așa că ori de câte ori are ocazia, postează pe contul personal de Instagram pentru fanii din Turcia.

Recent, actorul s-a fotografia cu o narghilea, obicei care a venit din țara natală și pe care fostul iubit al Dilettei Leotta nu-l va uita prea curând.

Can Yaman, implicat în proiecte umanitare

“Un pic din atmosfera Turciei, în apropiere de Colosseum.”, a scris Can Yaman în dreptul fotografiei postate.

Fanii nu au rămas fără răspuns, așa că peste 500 de mii de internauți i-au apreciat postare și mai bine de 9 mii de oameni i-au comentat postarea.

“Mult mai frumos”, “Magie”, “Un pic de nostalgie, o modalitate de a-ți aduce casa la Roma”, “Unic”, au comentat fanii.

Can Yaman nu este doar o personalitate de neuitat și un actor excelent, acesta se implică și în proiecte umanitare care îl aduc mai aproape de cei care îl iubesc. Chiar de ziua lui, bărbatul a inaugurat o asociație non-profit pentru copiii bolnavi internați în spitalele din Italia.

Celebrul actor a împlinit 32 de ani și cu această ocazie a ținut să precizeze că îi va ajuta necondiționat pe cei mici, care au foarte puține șanse. Can Yaman a menționat că tot ceea ce își dorește e să-i vadă pe copii fericiți.

Acesta s-a fotografiat cu fiecare copil în parte, iar ulterior s-a întâlnit cu fanii în cadrul unui parc de distracții. Toți banii din vânzarea biletelor au mers către asociația pe care a înființat-o și care speră că va fi un plus în viitorul micuților din Italia.

În articolul

Can Yaman s-a mutat în Italia, dar duce dorul de acasă. Cum își aduce aminte actorul de trecut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x