Can Yaman scoate prima lui carte. Anunțul transmis de actor i-a emoționat pe fani

Publicat pe 18.06.2023 la 18:16 Actualizat pe 17.06.2023 la 19:49

Can Yaman scoate prima lui carte și a făcut anunțul public în mediul online. Fanii s-au grăbit să aibă autograful actorului.

Can Yaman poartă o ținută all-black și are ochelari de soare. Ridică mâinile și îi salută pe cei care îl îndrăgesc

Can Yaman în cadrul celei de-a 78 -a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția

Getty Images

Can Yaman, unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, vine cu un anunț incredibil pentru fanii de pretutindeni. Bărbatul va scoate în curând o carte despre viața lui, fără secrete și fără ascunzișuri.

Toți cei care îl îndrăgesc, abia așteaptă să-i citească rândurile scrise și să afle detalii nespuse până acum din viața lui.

Deși are doar 33 de ani, Can Yaman poate spune că a trăit o viață plină și intensă până acum. Fiind aproape să se căsătorească cu jurnalista Diletta Leotta, dar despărțit înainte de eveniment, Can Yaman își spune povestea vieții, fără filtre.

Can Yaman scoate prima lui carte

“Pentru prima dată am decis să spun totul despre bine. Până la capăt, fără filtre, vreau să vă spun adevărul meu. Cartea mea va fi valabilă din 30 noiembrie în librării și este de acum valabilă pentru precomandă.”, a fost anunțul făcut de Can Yaman chiar pe contul personal de Instagram.

Însoțit de acest mesaj, Can Yaman le-a oferit fanilor și un scurt videoclip al prezentării cărții, care va fi în curând valabilă și în librării.

Cei care l-au felicitat pe actor nu au fost deloc puțini, iar prima care i-a comentat în dreptul postării a fost chiar mama lui.

“Aștept cartea cu nerăbdare, fiule.”, a scris aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca răspuns la mesajul femeii, mii de oameni i-au transmis că și ei încearcă același sentiment.

“Aveți un copil cu o inimă mare și cu valori foarte mari.”, “Hai Can, sunt fericită”, “Te iubim atât de mult, suntem atât de mândri de tine. Abia așteptăm să îți citim cartea”, “Wow. Super”, “Un cadou excellent pentru Crăciun”, au fost comentariile venite din partea celor care îl îndrăgesc.

Peste 8 mii de fani i-au transmis gândurile bune și peste 700 de mii de aprecieri au curs fără încetare pe pagina de Instagram a lui Can Yaman.

Can Yaman și aparițiile în social media

Chiar dacă este un star în toată regula, Can Yaman nu ezită să apară în online chiar și atunci când nu este aranjat sau îmbrăcat la costum.

Recent, acesta s-a lăsat fotografiat în haine sport și cu părul răvășit, însă cu un zâmbet uriaș pe față.

“Una din acelea frumoase zile”, a scris Can Yaman în dreptul postării.

Cei peste 8 milioane de fani de pe contul personal de Instagram, așteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură vești din partea celebrului actor care s-a mutat în Italia pentru a-și continua proiectele actoricești.

În ciuda faptului că nu mai este într-o relație cu Diletta Leotta, Can Yaman continuă să rămână preferatul publicului și să aibă reacții pozitive din partea acestora, atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor. Datorită actelor de caritate pe care le-a început recent, notorietatea lui s-a extins și astfel oamenii de pretutindeni au auzit de numele lui. Astfel, chiar de ziua lui, Can Yaman a petrecut mai multe ore alături de copiii bolnavi aflați în spitalele din Italia.

Celebrul actor a împlinit 32 de ani și cu această ocazia a vrut să creeze o strângere de fonduri pentru copiii internați în secțiile de neonatologie și pediatre ale Policlinicii Umberto din Italia.

În articolul

Can Yaman scoate prima lui carte. Anunțul transmis de actor i-a emoționat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x