Can Yaman se întoarce în Italia pentru a filma un nou serial. Ce planuri are îndrăgitul actor

Publicat pe 12.07.2023 la 20:00 Actualizat pe 12.07.2023 la 09:08

Can Yaman se întoarce în Italia pentru a filmat un nou serial. Ce planuri are îndrăgitul actor și cum au reacționat fanii la ultimele știri legate de acesta.

Can Yaman poartă un sacou albastru și zâmbește

Can Yaman se întoarce în Italia pentru a filma un nou serial

Getty Images

Cu toate celebritatea care îl înconjoară, Can Yaman a transmis un mesaj de atenție în mediul online. A călătorit la Budapesta pentru a filmat o nouă producție, însă acum a revenit în Italia, țară care l-a “adoptat” pentru proiecte inedite pe plan profesionale. De asemenea, viața sa amoroasă a rămas un mister de când s-a despărțit de Diletta Leotta.

Can Yaman se întoarce în Italia pentru a filmat un nou serial

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia, însă acest lucru a venit la pachet cu mult stres pentru Can Yaman. Într-un mesaj recent transmis în mediul online a reușit să ridice noi semne de întrebare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am încercat să fiu rezervat, dar în același timp să fiu apropiat de voi. Promit că încerc să găsesc un echilibru. Vă iubesc, dar mă iubesc și pe mine. Să ne relaxăm, sper să găsim cu toții pacea pentru că într-adevăr avem nevoie. Dar știu că pacea o s-o găsesc cu greu. Aici toată lumea a depășit limitele.”, a scris Can Yaman în mediul online. Este cel mai atractiv bărbat din lume, iar istoria iubirii sale cu jurnalista sportivă Diletta Leotta a rămas întotdeauna în atenția fanilor.

Citește și: Ultimele detalii despre filmul “El Turco” în care va juca Can Yaman

După doi ani de la separare, acesta nu a ținut să mai formeze un cuplu. Într-un interviu recent a declarat că este depresiv. A fost invitat în cadrul Hay una carta para ti și a mărturisit că viața de actor nu este una tocmai ușoară.

De altfel, pe plan profesional se pare că va reveni în atenția fanilor alături de Özge Gürel. Actrița filmează în prezent pentru serialul “Sipahi”. Aceasta interpretează un personaj cu care până acum nu a mai avut nicio legătură. De la producțiile pline de dragoste, la cele de acțiune, cariera acesteia s-a schimbat considerabil. Va filma alături de Can Yaman pentru un serial ce va fi difuzat pe Disney + Turcia.

Can Yaman ridică semnal de alarmă în cel mai recent interviu

Înconjurat de fani pretutindeni, Can Yaman nu uită că empatia este cea care ar trebui să-l înconjoare în orice privință. De aceea, după ce s-a întâlnit cu Francesca, o femeie ce a trecut prin mai multe greutăți ale vieții, i-a transmis acesteia și astfel întregii lumi un mesaj cu subînțeles.

Citește și: Can Yaman publică un videoclip din timpul antrenamentelor cu săbii. Cum arată, de fapt, antrenamentul pentru scenele de film

“Am călătorit din altă țară ca să te cunosc. Ești foarte puternică. În această perioadă pe care o petrec în Budapesta mă simt foarte singur, niciodată până acum nu mi s-a mai întâmplat, mi-ar plăcea să am lângă mine o femeie puternică așa cum ești tu. O să vin în Salerno să te vizitez dacă ai o soră, cu scuza de a cumpăra medicamente din farmacia ta.”, a mărturisit actorul printre râsete. Nu este de mirare faptul că serialul “El turco” se așteaptă a fi un succes. Cu Can Yaman în rolul de protagonist acesta va ajunge cu siguranță pe primele locuri în topurile internaționale. După o perioadă petrecută în Italia, a ținut să călătorească în Budapesta pentru a-și finaliza proiectul.

“Am reușit să pun în practică tot ce mi-am dorit până acum. O să lucrez mai puțin după un timp. Puțin câte puțin ajunge la final.”, a spus.

În articolul

Can Yaman se întoarce în Italia pentru a filma un nou serial. Ce planuri are îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x