Can Yaman și Diletta Leotta, în vacanțe separate. Actorul fermecător se distrează în jacuzzi, la înălțime, frumoasa jurnalistă este cu prietenele

Publicat pe 03.08.2021 la 18:02 Actualizat pe 05.08.2021 la 20:01

Can Yaman și Diletta Leotta au parte de vacanțe separate. Cuplul și-a pus fanii pe gânduri după ce atât jurnalista, cât și starul turc se distrează unul fără celălalt. Cum au fost surprinși.

Can Yaman și Diletta Leotta

Getty

Dacă până acum starul turc a fost văzut împreună numai cu iubita sa în vacanțe exotice, în prezent, cei doi nu mai stau "lipiți" unul de celălalt.

Can Yaman, apreciat la nivel internațional prin intermediul telenovelelor în care a avut roluri de top, dar și pentru felul în care arată, a fost surprins singur într-un jacuzzi, la înâlțime. Bărbatul se distrează în compania altor persoane, într-un colț diferit e lume.

De cealaltă parte, Diletta Leotta este alături de o gașcă de prietene pe mare, într-o barcă cu motor. Aceasta a fost surprinsă de una dintre amicele sle în timp ce stătea și se bucura de un cocktail cu gheață.

În ultimele zile Can Yaman și Diletta Leotta nu s-au mai fotografiat împreună, ba chiar au fost surprinși separat și alături de alte persoane. Fanii au fost puși pe gânduri, însă faptul că ambele vedete internaționale încă păstrează pozele în ipostazele tandre e un semn că relația lor este stabilă, doar că au o perioadă în care trebuie să își rezolve treburile în altă parte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta și Can Yaman, cuplul pe care toată lumea îl aștepta. Dragoste fierbinte pe barcă

Diletta Leotta și Can Yaman au fost surprinși de paparazzi cu ochi de vultur în timpul unor momente fierbinți în largul mării. Cei doi au crezut că nu sunt văzuți de nimeni și au dat frâu liber gesturilor intime.

Can Yaman și Diletta Leotta au plecat să se relaxeze în largul mării, acolo unde sperau să fugă de ochii lumii. Cei doi au intrat într-un joc al flirtului, demn de așternuturi și perdele trase, crezând că nu îi vede nimeni.

Vezi imaginile >>> AICI

Atingerile și ipostazele fierbinți au încununat momentul de relaxare, însă la pachet au venit și paparazzi care nu și-au mai putut despringe degetul de pe butonul aparatului de fotografiat. Aceștia au surprins ăn detaliu fiecare moment intim și orice poziție a celor două celebrități.

Vânați în cele mai provocatoare poziții, Can și Diletta nu au știtu o secundă că sunt ținta camerei de filmat. Cei doi au demonstrat nivelul relației și chiar dacă mult timp s-au sfiit să se afișeze, fanii se pot bucura acum de un adevăr pus "pe tavă".

În articolul

Can Yaman și Diletta Leotta, în vacanțe separate. Actorul fermecător se distrează în jacuzzi, la înălțime, frumoasa jurnalistă este cu prietenele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x