Can Yaman și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit. Cum îi ajută actorul pe copiii internați în spitalele din Italia

Publicat pe 10.11.2021 la 09:57 Actualizat pe 10.11.2021 la 10:51

Can Yaman nu doar că este un actor desăvârșit și un bărbat foarte arătos, dar este și un om cu suflet mare. Chiar de ziua lui, acesta a inaugurat o asociație pentru copiii bolnavi din Italia. Cum îi ajută acesta pe micuți.

Can Yaman poartă blugi închiși la culoare și are un tricou negru, dar și un sacou de aceeași culoare

Can Yaman a vizitat departamentul de neonatologie și pediatrie al Umberto Hospital din Roma

Profimedia Images

Can Yaman și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul inedit. Acesta a suflat în lumânări alături de copiii internați într-un spital din Italia, suflete care au nevoie de ajutorul oamenilor pentru a supraviețui și a duce o viață normală.

Celebrul actor a împlinit 32 de ani și cu această ocazia a vrut să creeze o strângere de fonduri pentru copiii internați în secțiile de neonatologie și pediatre ale Policlinicii Umberto din Italia.

Bărbatul a mărturisit că cel mai frumos cadou de ziua lui este să-i vadă pe cei mici alergând și trăind din nou o viață normală.

Can Yaman și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit

Scopul strângerii de fonduri pe care Can Yaman a organizat-o împreună cu prietenii a fost pentru ca cei mici să aibă parte de cele mai bune îngrijiri. Actorul i-a vizitat pe copiii internați în spital și a împărțit cadouri fiecăruia dintre ei.

De asemenea, s-a fotografiat cu fiecare copil și fan în parte, iar bucuria actorului a fost peste măsură. Ulterior, acesta a făcut primele declarații.

“Cel mai mare vis al meu? Să-i văd pe copiii de aici întorcându-se cât mai repede la joacă.”, a declarat Can Yaman.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima zi de naștere a lui Can Yaman petrecută în Italia a fost marcată de solidaritate. Bărbatul și-a îndreptat toată atenția către micuți și le-a făcut acestora o promisiune solemnă.

“Aceasta este o asociație non-profit care va sprijini copiii și adolescenții din sectoarele sociale și de sănătate. Funcționează prin promovarea diverselor activități care au legătură cu pediatria și protejarea sănătății la vârste foarte fragede.”, a declarat Can Yaman.

După efectuarea vizitei la spitalul din Roma, actorul a luat parte la o petrecere organizată chiar de ziua lui la Cinecittà World, un parc de distracții celebru. Toți banii care au rezultat din vânzarea biletelor au mers către asociația pe care acesta a înființat-o, Can Yaman For Children Association.

O întreagă după-amiază, Can Yaman a rămas cu fanii pentru a se fotografia și a discuta cu ei.

Can Yaman, o apariție spectaculoasă după despărțirea de Diletta Leotta

După ce s-a despărțit de Diletta Leotta, Can Yaman a decis că este momentul să se concentreze pe planurile profesionale, dar și pe cele personale. Se pare că actorul și-a luat planurile în serios, căci fiecare postare a bărbatului de pe rețelele de socializare îl înfățișează pe acesta făcând exerciții de fitness.

Nimic mai plăcut pentru milioanele de fane din întreaga lume care abia așteaptă să-l vadă pe actor la bustul gol, în toată splendoare lui.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că actorul turc este printre cei mai iubiți bărbați din lume la momentul actual. Astfel că, după ce fanii au văzut că acesta s-a despărțit definitiv de blondina care urma să-i devină soție, aceștia l-au cuplat rapid cu actrița Fracesca Chillemi.

Can Yaman nu a făcut nicio declarație la momentul actual legată de o posibilă relație cu una dintre colegele sale de platou, însă internauții sunt nerăbdători să afle vești și în această privință.

În articolul

Can Yaman și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit. Cum îi ajută actorul pe copiii internați în spitalele din Italia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x