Cansu Dere revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Actrița se află în vacanță la Madrid

Publicat pe 03.02.2024 la 21:41 Actualizat pe 03.02.2024 la 17:00

Cansu Dere și-a surprins fanii din mediul online cu cele mai recente postări. Actrița se află în vacanță la Madrid după o lungă perioadă de absență.

Cansu Dere poartă o cămașă albă cu mâneci lungi și are părul prins într-o coadă de cal

Cansu Dere revine în mediul online după o lungă perioadă de absență

Happy Channel

După ce la începutul anului s-a zvonit că faimoasa Cansu Dere ar fi sfârșit sub dărâmături după cutremurele din Turcia, aceasta a revenit în mediul online pentru a-și liniști fanii. Ulterior, absența sa nu a putut fi trecută cu vedere.

Cansu Dere revine în mediul online dup o lungă perioadă de absență

Acum a ținut să posteze câteva imagini în cadrul instastory, acolo unde internauții au putut să observe cu ușurință faptul că vedeta se află în vacanță la Madrid. Aceasta zâmbește și este înconjurată de două prietene. Poartă o rochie neagră, lungă fără mâneci, ochelari de aceeași culoare și părul desprins. De asemenea, are ruj de culoare roșie. A trecut ceva timp după ultima declarație, atunci când i-a liniștit pe toți cu privire la starea sa de sănătate.

„Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni! Oricum nu sunt un om care folosește mult rețelele sociale! De asemenea, vreau să folosesc Instagram ca un album în care împărtășesc momentele mele de bucurie!”, a declarat la începutul anului faimoasa Cansu Dere.

La începutul lunii martie, vedeta era dată dispărută de mai bine de o lună. În luna februarie, un cutremur cu magnitudinea de 7.8 a lovit centrul Turciei și a lăsat oamenii fără locuințe, familii sau speranțe de viitor. Printre victime s-au aflat și faimoși, însă Cansu Dere a scăpat în cele din urmă cu viață.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită

Absența sa a fost datorată atunci unde accidentări la genunchi, așa cum a relatat jurnalistul turc Birsen Altuntas. Imediat după declarația oferită, absența sa a fost din nou sesizată. Are peste 2 milioane de fani în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea vine de la începutul anului. Atunci vedeta a îmbrăcat un costum alb.

Cansu Dere a vorbit despre sufletul său pereche. Cum vedeta actrița relația ideală

Foarte discretă cu viața personală, Cansu Dere a vorbit într-unul dintre interviurile oferite presei din Turcia despre sufletul său pereche sau cum ar arăta relația ideală. A apărut pentru prima oară pe micile ecrane în anul 2004. A fost pe punctul de a se căsători cu artistul de origine turcă Cem Yilmaz, însă evenimentul a fost anulat. În prezent, vedeta își caută sufletul pereche și spune care ar fi calitățile care ar reuși să o cucerească de la început.

“Pentru mine, nu este posibil să fiu interesată sau să iubesc mai mult de o persoană o dată. Sunt o persoană greu de impresionat și e greu să intri într-o relație cu mine. De aceea nu pot simți ceva foarte puternic pentru mai multe persoane deodată. Nu-mi place să caut, găsesc asta obositor. Nu aș înșela niciodată. Îm dau cuvântul, nu aș face așa ceva niciodată.”, a declarat vedeta din “Puterea destinului”, potrivit Azra.ba. S-a născut pe 14 octombrie 1980 în Ankara și a fost model și chiar încoronată Miss Turcia. A studiat în cadrul Universității din Istanbul. Și-a început cariera profesională în 1998 și până în prezent a jucat în cele mai urmărite producții.

În articolul

Cansu Dere revine în mediul online după o lungă perioadă de absență. Actrița se află în vacanță la Madrid

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x