Cansu Tosun, actrița care s-a născut și a crescut în Germania, a devenit o vedetă de succes în Turcia. Etapele de transformare ale vedetei, de Ziua Internațională a Femeii

Publicat pe 08.03.2024 la 14:25 Actualizat pe 08.03.2024 la 15:32

Cansu Tosun face parte din distribuția seriei Coșul de rufe - Kirli Sepeti și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual. Într-un interviu recent, vorbește despre viața personală și profesională.

actriță poartă părul lung, desprins

Cansu Tosun, actrița care s-a născut și a crescut în Germania, a devenit o vedetă de succes în Turcia

Instagram

Cansu Tosun uimește de fiecare dată cu frumusețe și eleganță, dar și prin naturalețe. Într-un interviu recent a vorbit despre viața de familie, obiceiurile pe care le practică zilnic și preferințele personale atunci când vine vorba despre creșterea copilului pe care îl are din căsnicia cu actorul Erkan Kolçak Köstendil.

Cansu Tosun, actrița care s-a născut și a crescut în Germania, a devenit o vedetă de succes în Turcia

În prezent joacă rolul principal în serialul turcesc Coșul de rufe alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Și-a început cariera încă de la vârsta de 17 ani, însă la 20 și-a regândit traseul profesional. A decis că își dorește să devină actriță și a început să trăiască în Istanbul. După ce a terminat școala de business și a lucrat la companie de asigurări, totul a devenit clar pentru Cansu Tosun, cea care avea să devină una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara natală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a născut și a locuit în Germania și a experiment de-a lungul timpului mai multe fațete ale lumii profesionale. În cele din urmă, cea în care s-a regăsit cel mai mult a fost Turcia. Spune că pe platourile de filmare nu reușește să se odihnească, însă fiul său Marsel reușește să-i ofere energia care îi lipsește atunci când este necesar. Exercițiile fizice și o dietă echilibrată reprezintă secretul său. Pe lângă actorie pe micile ecrane, se bucură de prezența pe scenă în piesa “Pink Pırlantalar”.

Citește și: Cansu Tosun apare pe coperta unei reviste din Turcia alături de alte trei actrițe recunoscute la nivel mondial. Împreună celebrează luna martie într-un mod special

“Am apărut pentru prima oară în piesa Pink diamonds. Nu există cuvinte pentru a explica palpitațiile pe care le-am avut. Mii de oameni te privesc, nu există repetiții, există doar acel moment în care simți pentru a menține jocul viu. Cel mai important este să te distrezi.”, a spus vedeta.

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Spune că a filmat alături de regizorul Luc Besson și că a reprezentat cea mai importantă experiență a sa.

Cum reușește actrița să îmbine viața profesională cu cea personală

Cu toate că formează un cuplu cu un coleg actor, reușește să îmbine cele două vieți și să-și descopere atât defectele cât și calitățile.

“Desigur, este un efect pozitiv. Când lucrezi în aceeași profesie poți avea parte de foarte multe critici constructive, unul de la altul. Este foarte valoros.”, a transmis vedeta. În ceea ce privește rutina de îngrijire a pielii, actrița spune că urmează reguli stricte în această direcție. Născută pe 26 ianuarie 1988 în Germania, s-a căsătorit cu actorul Erkan Kolcak în 2018.

Citește și: Erkan Kolçak Köstendil surprinde cu noi apariții în producții de succes. Lucrează alături de un fost coleg de platou din Legea familiei

“Mă descriu ca un călător și un artist vizual care se bucură de această călătorie.”, a spus vedeta. În cele mai multe dintre fotografiile pe care le-a publicat pe contul personal de instagram, se arată foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, nu ezită să publice fotografii cu familia și să se bucure de aprecierea fanilor. Este de asemenea admirată pentru stilul său universal, pentru ceea ce a reușit să demonstreze de-a lungul timpului ca și artistă.

În articolul

Cansu Tosun, actrița care s-a născut și a crescut în Germania, a devenit o vedetă de succes în Turcia. Etapele de transformare ale vedetei, de Ziua Internațională a Femeii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x