Cansu Tosun s-a reunit cu fratele său și spune că începe un nou proiect profesional. Cum arată Fırat Tosun

Publicat pe 14.07.2024 la 12:30 Actualizat pe 12.07.2024 la 17:44

Cansu Tosun a publicat fotografii inedite alături de familia sa. Fratele și tatăl i-au stat alături într-o zi magică de neuitat.

actriță în fața camerei

Cansu Tosun s-a reunit cu fratele său și spune că începe un nou proiect profesional

Instagram

Cansu Tosun, vedeta din serialul Coșul de rufe s-a reunit cu fratele și tatăl său în Turcia. Actrița a publicat mai multe imagini în mediul online și le-a arătat fanilor cum a petrecut o zi emoționantă alături de cei doi. Fanii s-au grăbit să-i lase nenumărate comentarii și aprecieri.

Cansu Tosun s-a reunit cu fratele său și spune că începe un nou proiect profesional

Potrivit jurnaliștilor locali, vedeta s-a aflat în Bebek însoțită de fratele, tatăl și câinii familiei. Cansu Tosun a luat masa cu cei dragi și a petrecut clipe de neuitat pe care le-a dorit imortalizate pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fratele meu a venit din Berlin și îi arăt împrejurimile. Filmările noastre continuă, suntem ocupați. Săptămâna următoare este ultima. O să mă relaxez, apoi încep un nou proiect. Bineînțeles că o să fie și o vacanță, dar o să fie toate la un loc.”, a spus vedeta, arată haberturk.com. Se știe deja faptul că tatăl vedetei trăiește o frumoasă poveste de iubire cu mama actriței Serenay Sarıkaya. Vestea a început să curgă repede, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Citește și: Anunțul momentului despre ”Kirli Sepeti - Coșul de rufe” cu Halil Ibrahim Ceyhan și Cansu Tosun. Ce transmit producătorii

“M-am reunit cu geamănul meu.”, a scris Cansu Tosun pe pagina personală de instagram. Are peste 1 milion de fani, dar a și publicat până acum peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt de pe platourile de filmare.

După ce vestea că Ümran Seyhan și Kenan Tosun formează un cuplu, mama faimoasei Cansu Tosun a avut de spus doar un singur lucru și apoi declarațiile în acest sens s-au încheiat.

“Totul este adevărat. Nu este nimic de spus. Îi las în voia Domnului.”, a spus aceasta. De asemenea, într-un interviu recent, Cansu Tosun a vorbit despre ideea că tatăl său a început o nouă relație amoroasă.

“Acestea sunt lucruri pe care le discutăm în familie și așa ar trebui să rămână. Haideți să nu vorbim despre astea aici. Eu nu vorbesc nici despre viața mea privată. Nu mi se potrivește să vorbesc despre viața părinților mei.”, a spus aceasta.

Detalii despre Cansu Tosun, Medina din Coșul de rufe

Dacă până acum nu se cunosc detalii suficiente despre Cansu Tosun, celebra actriță de origine turcă, iată tot ce trebuie să știi despre ea. În Coșul de rufe a reușit să atragă atenția cu personajul său Medina. Un rol extrem de puternic și care sacrifică totul pentru sora sa.

Citește și: Cansu Tosun apare pe coperta unei reviste din Turcia alături de alte trei actrițe recunoscute la nivel mondial. Împreună celebrează luna martie într-un mod special

Eforturile pe care le face pentru a ajunge în Istanbul și a-și construi propria viață, arată responsabilitatea acesteia față de familie. Structura Medinei aduce la suprafață lupta internă pe care o duce aceasta.

În ceea ce o privește pe actrița Cansu Tosun, aceasta s-a născut în Germania. A reușit să atragă atenția încă de la vârsta de 4 ani. În prezent nu există proiect de valoare care să nu o implice într-un mod cu totul personal. A studiat balet și dans modern, dar și jazz și hip-hop. Pe lângă rolurile pe care le-a avut în seriale celebre, a mai jucat în filme și piese de teatru pe care le-a tratat întotdeauna cu cea mai mare responsabilitate.

În articolul

Cansu Tosun s-a reunit cu fratele său și spune că începe un nou proiect profesional. Cum arată Fırat Tosun

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x