Cansu Tosun surprinde cu imagini emoționante alături de fiul ei. Micuțul îi este alături în cabina de machiaj

Publicat pe 23.02.2024 la 18:20 Actualizat pe 23.02.2024 la 12:35

Cansu Tosun reușește să-și emoționeze fanii la început de an cu imagini inedite alături de fiul său. Vedeta a avut un ajutor de nădejde în cabina de machiaj.

actrița poartă un tricou și geacă de piele și zâmbește

Cansu Tosun surprinde cu imagini emoționante alături de fiul ei

Instagram

Actrița este căsătorită cu Erkan Kolçak Köstendil din Legea familiei din 2018 și a devenit mămică pentru prima oară atunci când a dat naștere unui băiețel. Cei trei pozează în familia perfectă și recent Cansu Tosun a lăsat în mediul online câteva imagini alături de fiul Marsel.

Cansu Tosun surprinde cu imagini emoționante alături de fiul ei

Actrița s-a alăturat proiectului Coșul de rufe - Kirli Sepeti acolo unde joacă alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Se bucură de o carieră de succes și de clipe de poveste alături de cei dragi. Recent a publicat în mediul online imagini emoționante alături de fiul Marsel. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram și filmulețul recent a strâns peste 10 mii de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Echipa de ieri. Suntem puternici!”, a scris actrița. Cei mai mulți dintre fani l-au comparat pe micuțul Marsel cu actorul Kıvanç Tatlıtuğ și au mărturisit că va fi o mare vedetă în viitor. Născută în Germania în 1988, a studiat balet timp de 13 ani și a lucrat ca model profesionist.

Citește și: Cansu Tosun și Erkan Kolçak Köstendil au publicat o fotografie de familie alături de fiul lor. Cum au apărut în mediul online actorii îndrăgiți

A devenit cunoscută în Turcia ca și actriță între 2011 și 2012 în seria Küçük Hanımefendi. În prezent, numele său apare în publicațiile importante din țara natală dat fiind relația pe care tatăl său o are cu mama actriței Serenay Sarikaya. Cu toate acestea, vedeta a decis să rămână discretă în ceea ce privește această latură a vieții sale. Noii îndrăgostiți au fost văzuți pe străzile din Nișantași după ce povestea lor de iubire i-a surprins pe toți.

Într-un interviu recent de la finalul anului 2023, actrița a punctat câteva detalii pe care le consideră esențiale în viața sa. Nu este pentru prima oară când vorbește despre acest aspect cu toate că în general nu ține să ofere prea multe detalii.

Cele mai sincere declarații ale actriței Cansu Tosun

Dacă astăzi se simte sigură pe sine și dornică să-și împlinească orice vis, atunci când a venit pentru prima oară în Istanbul la vârsta de 20 de ani, totul era complet diferit.

Citește și: Cansu Tosun vorbește despre relația tatălui său cu mama actriței Serenay Sarıkaya. Cum se înțeleg cele două faimoase din Turcia

“După ce am devenit mamă am renăscut. Am învățat să fiu din nou copil, să fiu mulțumită și să cred mai mult în miracole. Sunt mândră de mine. Fac pilates și ridicări de greutăți de cel puțin 2 ori pe săptămână.”, a spus vedeta, potrivit cnnturk.com. În ceea ce privește relația dintre tatăl său și mama actriței Serenay Sarıkaya, aceasta a lăsat scurte declarații în fața presei.

“Puteți să mă întrebați lucruri despre mine. Eu am ales această profesie.”, a spus vedeta. Părinții actriței Serenay Sarikaya au divorțat pe când aceasta avea doar 6 ani, iar mama ei a continuat să trăiască în Antalya. Mama actriței Cansu Tosun a menționat că relația cu Ümran Seyhan s-a sfârșit din cauza trădării acestuia.

“Am cerut imediat divorțat, ne-am despărțit acum o lună. A trebuit să ne despărțim din cauza trădării sale. Această problemă este încheiată. Căsnicia noastră era oricum pe marginea prăpastiei. Orice aș spune acum va fi interpretat. Ce scrieți voi nu este deloc adevărat.”, a precizat Serpil Tepe.

În articolul

Cansu Tosun surprinde cu imagini emoționante alături de fiul ei. Micuțul îi este alături în cabina de machiaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x