Care au fost cele mai frumoase momente din serialul Furtună pe Bosfor. Imagini inedite cu actorii tăi preferați

Publicat pe 20.09.2023 la 13:41 Actualizat pe 20.09.2023 la 14:44

Furtună pe Bosfor este unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești. Iată care au fost cele mai frumoase momente din povestea ta preferată, difuzată și la Happy Channel nu cu multă vreme în urmă.

Actori din Furtuna pe Bosfor stau unul în fața celuilalt și se privesc în ochi

Nurgul Yesilcay și Erkan Petekkaya în rolurile din Furtuna pe Bosfor

Happy Channel

Cu Erkan Petekkaya în rol principal, Furtună pe Bosfor este fără doar și poate unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia. Cu titlul original Paramparça”, a reușit să se claseze pe cele mai importante locuri în topuri încă de la început.

Care au fost cele mai frumoase momente din serialul Furtună pe Bosfor

Cu o poveste fascinantă, Furtună pe Bosfor a avut premiera în Turcia pe 1 decembrie 2014. Serialul vorbește despre destinul a două femei care ajung să se intersecteze chiar în ziua în care sunt nevoite să aducă pe lume doi copii, două fete. Este vorba despre Gulseren și Dilara, cele două tinere din familii diferite care își vor intersecta încă o dată viețile după 15 ani de la prima vedere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă Gulseren, o femeie săracă și lipsită de posibilități ajunge să-și crească fiica singură, nici Dilara nu are o soartă diferită. Cele două află într-un moment de greșeala care s-a făcut în ziua în care au născut. Pe lângă toată presiunea pe care trebuie să o poarte pe umeri, Cihan, soțul puternicei Dilara, se îndrăgostește de Gulseren.

Citește și: Cine este Ebru Özkan din "Furtună pe Bosfor". Detalii inedite despre celebra actriță

Aceasta din urmă este părăsită de partener la doar 3 zile de la căsnicie. Nu își dorește să-și refacă viața vreodată, fiind determinată ca traiectoria sa să se învârtă în jurul creșterii copilului. Cihan, omul de afaceri înstărit, află în cele din urmă că este tatăl biologic al fiicei lui Gulseren. Nimic nu are loc la întâmplare în toată această poveste, Nurgül Yeşilçay fiind actrița ce o interpretează pe Gulseren.

Model și actriță, aceasta este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia la momentul actual. Din distribuție mai face parte Ebru Özkan. Aceasta și-a început cariera încă din 2000. Cât despre Erkan Petekkaya, acesta nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind un actor îndrăgit în toată lumea.

Erkan Petekkaya a sărbătorit 20 de ani de căsnicie

Unul dintre protagoniștii seriei Furtună pe Bosfor a sărbătorit alături de partenera Didem Petekkaya 20 de ani de căsnicie. Cei doi continuă să apară romantic în mediul online. Înainte de un nou sezon profesional, actorul a ținut să profite de momentele de vacanță pentru a le petrece alături de familie. Erkan Petekkaya s-a aflat în Marmaris și câteva dintre momente au fost surprinse în mediul online.

Citește și: Cine este Nurgül Yeşilçay, celebra actriță din “Furtună pe Bosfor”. Detalii inedite despre vedetă

“20 de ani...sunt bucuros că te am, îți mulțumesc.”, a scris actorul pe rețelele sociale. Momentele trăite de cei doi au ajuns rapid subiect de discuție pe rețelele sociale. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și au împreună un fiu, Cem Cano Petekkaya.

Erkan Petekkaya s-a născut pe 11 decembrie 1970 în Turcia și printre cele mai noi proiecte profesionale ale sale se numără O Kiz, proiectul în care joacă cel mai dificil rol al său. Un bărbat în corpul unui copil de 5 ani. Actorul și-a surprins soția cu un buchet de flori și melodia sa preferată. La scurtă vreme, acesta i-a mulțumit soției sale pentru toți anii în care i-a fost alături. Nu este pentru prima când îndrăgostiții se afișează astfel în mediul online.

În articolul

Care au fost cele mai frumoase momente din serialul Furtună pe Bosfor. Imagini inedite cu actorii tăi preferați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x