Care este povestea serialului Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses. Află detalii despre actori și personaje

Publicat pe 18.06.2024 la 14:58 Actualizat pe 18.06.2024 la 15:29

Află povestea seriei Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses și vezi ce nu știai despre aceasta. Descoperă personajele și actorii care fac parte din distribuție.

actriță pe platourile de filmare

Care este povestea serialului Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses

Happy Channel

Povestea turcească „Prințesa fără coroană - Taçsiz Prenses” este disponibilă și în țara noastră, de data aceasta doar pe AntenaPLAY. Află detalii despre serial, poveste, personaje, dar și actorii care fac parte din distribuție. Este varianta unei drame nipone cu același nume. A reușit să încânte milioane de telespectatori, iar în România a avut deja premiera pe 29 mai.

Care este povestea serialului Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses

Producția o are în centru pe micuța Masal care le oferă tuturor o altă perspectivă de viață. Este dornică să aibă un viitor mai bun și astfel nu renunță la această idee nici atunci când dificultățile apar la orice pas. La doar 9 ani, Masal este nevoită să-și vadă mama trecând printr-o experiență traumatică.

Citește și: Ce spune Bergüzar Korel după scenele în care Halit Ergenç apare romantic alături de Tuba Büyüküstün. Declaratiile vedetei apărute in presa din Turcia

Aceasta se îmbolnăvește grav și ajunge să aibă nevoie de o operație extrem de costisitoare. Masal devine astfel o luptătoare care nu își dă voie să renunțe. Micuța are alături un tată dependent de alcool pe nume Ferit. Când observă că acesta nu este un sprijin pentru mama sa, decide ea să ia toată responsabilitatea în propriile mâini. Cu toate că ajunge să fure și să înșele, gândul său este doar la salvarea mamei.

Serialul turcesc își dorește să arate astfel că în cele mai dificile momente se găsesc speranțe. De asemenea, lecțiile de viață nu vin niciodată singure. Abonații AntenaPLAY se pot bucura de câte un episod nou din serialul turcesc Prințesa fară coroană în fiecare miercuri!

Serialul a avut premiera în Turcia pe 10 ianuarie 2023 și a reușit să facă furori în țara natală. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Elif Kurtaran, Merve Bulut, Sümeyye Aydoğan, Merve Sen, İsmail Hacıoğlu, Feride Çetin, printre alții. În mediul online are o valoare extrem de uriașă, astfel se observă faptul care a fost prima reacție a celor care au urmărit serialul.

Alte detalii despre serialul Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses

Unul dintre cele mai notabile proiecte ale sezonului 2022 – 2023 transmis pe una dintre platformele de streaming a fost Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses. Primele 10 episoade ale seriei, acolo unde İsmail Hacıoğlu și Sümeyye Aydoğan au jucat rolurile principale, au fost difuzat pe atunci în țara natală.

Citește și: Bergüzar Korel își anunță fanii din mediul online că munca pe platourile de filmare este dificilă. Vedeta din 1001 de nopți este judecată pentru declarațiile făcute

Ulterior a existat o pauză pe care actorii au luat-o, ca mai apoi să se arate în presa din Turcia faptul că cei doi actori nu mai făceau parte din distribuție. Cu toate acestea, tânăra Elif Kurtaran nu a lipsit.

Printre actorii care se încadrează în noua poveste sunt Tarık Papuçcuoğlu, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut și Merve Şen. Audiența a rămas impresionată la aflarea acestor vești. Episodul 11 a venit cu o poveste complet diferită față de ceea ce s-a arătat până în prezent. Născut pe 30 noiembrie 1985, acesta a fost căsătorit cu actrița Vildan Atasever între 2010 și 2015, dar și cu Duygu Kaya Kumarki între 2016 și 2020.

În ceea ce o privește pe tânăra actriță Elif Kurtaran, aceasta are peste 130 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Care este povestea serialului Prințesa fără coroană – Taçsiz Prenses. Află detalii despre actori și personaje

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x