Cum arată astăzi micuța actriță Isabella Damla Güvenilir. A jucat ca protagonistă în serialul Elif

Publicat pe 10.04.2024 la 14:30 Actualizat pe 10.04.2024 la 09:25

Isabella Damla Güvenilir este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. În ciuda faptului că și-a început cariera de mică, a reușit să câștige simpatia fanilor încă de la început.

actriță zâmbește și își ține mâinile sub bărbie

Cum arată astăzi micuța actriță Isabella Damla Güvenilir

Happy Channel

Născută pe 18 ianuarie 2009 în New York, SUA, a devenit o actriță foarte cunoscută în Turcia. A interpretat rolul Elif din 2014 până în 2019. De-a lungul a 938 de episoade a reușit să câștige simpatiga tuturor cu felul său extrem de simplu, dar și cu talentul aparte.

Cum arată astăzi micuța actriță Isabella Damla Güvenilir

În 2019 a urmat serialul O rază de speranță ( Bahari Beklerken), acolo unde a interpreat încă o dată rolul de protagonistă. Înainte de acest proiect s-a implicat timp de 13 episoade și în serialul Femeie în înfruntarea destinului, acolo unde a avut rolul Selin. Chiar dacă a avut o durată scurtă de timp, producția kader Oyunlari cu Ali Yasin Ozegemen ( Păsări rănite) în rol principal, a venit pentru tânăra Isabella Damla Güvenilir cu personajul Elfin. A jucat timp de 5 episoade.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La vârsta de 5 ani a primit oferta de a jucat rolul Elif în serialul cu același nume. Aceasta se afla pe atunci alături de familie la nunta unui unchi de-ai săi.

“Un producător m-a văzut și mi-a făcut oferta de a fi protagonistă.”, a mărturisit tânăra actriță. Părinții săi nu au visat niciodată acest drum profesional pentru fiica lor, însă în cele din urmă au realizat că talentul său reușește să depășească orice barieră. Tatăl său este căpitan de vas și mama sa a fost proprietara unui restaurant din New York, acolo unde locuiau înainte de a ajuns să locuiască în Turcia pentru a fi alături de fiica lor ce a devenit o actriță îndrăgită.

Citește și: Protagonista seriaului “Elif”, implicată în proiecte artistice. Isabella Damla Guvenilir este acum o domnișoară în toată regula

La vârsta de 5 ani, tânăra și-a imaginat că actoria vine ca o poveste, ca o joacă. În ceea ce privește personajul cu care a devenit celebră în lume, a punctat faptul că are similarități de personalitate cu Elif. A creat o legătură puternică cu actorii de pe platourile de filmare în cadrul producției Elif.

În prezent se bucură de succes și în mediul online. Are aproximativ 90 de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, însă aceasta este privată.

Cum a interpretat Isabella Damla Güvenilir

Cu toate că a devenit populară într-un timp foarte scurt cu rolul Elif, actrița a mărturisit că acest lucru nu a speriat-o, ci a creat în sinea sa un sentiment de fericire. Iubește animalele și a ținut să-și continuie școala, în același timp cu filmările pentru serial. În vacanțe a călătorit în Vietnam, acolo unde locuiește soția unchiului său.

Citește și: Cine este Hasan Ballıktaş, actorul din “Păsări rănite”. Tot ceea ce nu știai despre vedetă

Își dorește să studieze design de interior și să continuie cu actoria pe viitor. Recunoașterea pe care o primește din partea publicului este ceea ce îi surde la momentul actual. În timpul filmărilor pentru serialul Elif a avut întotdeauna sprijinul necondiționat al familiei.

“Au fost cinci ani de muncă. În fiecare dimineață îmi duceam fiica la școală apoi pe platourile de filmare. Suntem foarte mândri de ea. O să primească recompense pentru eforturile sale.”, a transmis mama actriței. În familie tinerei nu mai există alți artiști, însă mama acesteia a avut șasna de a juca alături de fiica sa atunci când una dintre actrițe s-a îmbolnăvit.

În articolul

Cum arată astăzi micuța actriță Isabella Damla Güvenilir. A jucat ca protagonistă în serialul Elif

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x