Care sunt schimbările aduse de faimoasa Demet Özdemir în Numele meu este Farah. Despre ce este vorba

Publicat pe 20.11.2023 la 12:38 Actualizat pe 20.11.2023 la 06:47

Demet Özdemir revine în serialul Numele meu este Farah cu sezonul doi. Vedeta aduce schimbări vizibile, mult așteptate de fani.

Demet Ozdemir poartă o rochie neagră fără mâneci

Care sunt schimbările aduse de faimoasa Demet Özdemir în Numele meu este Farah

Profimedia Images

Serialul Numele meu este Farah cu Demet Özdemir în rol principal a întâmpinat dificultăți în cadrul primului sezon. A fost difuzat în Turcia, însă în mediul online comentariile fanilor nu au întârziat să apară. De data aceasta, actrița revine cu cel de-al doilea sezon. O nouă șansă pentru producția de succes.

Care sunt schimbările aduse de faimoasa Demet Özdemir în Numele meu este Farah

Personajul Farah a venit în Turcia ca o refugiată. În primul sezon a încercat să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și salva copilul și a-i oferi o viață sănătoasă. S-a implicat în relații cu mafia în tot acest proces și dintr-o dată s-a transformat în prințesa lui Tahir. O poveste ce nu poate fi reală, dar care a fost fără doar și poate trăită la maximum de către telespectatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ipostaza lui Farah, trecerea de la sărăcie la o viață plină de lux, îi va surprinde pe toți. Noi emoții, evenimente neașteptate, toate se vor vedea în cel de-al doilea sezon al producției turcești, arată seriesturkish.com. Demet Özdemir are peste 16 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Citește și: Noul sezon din Numele meu este Farah cu Demet Özdemir aduce 4 noi actori în distribuție. Despre cine este vorba

În cea mai recentă dintre acestea își anunță prezența în rolul de protagonistă. Dacă în primul sezon actrița a fost văzută în rolul unei femei dornice să-și apare copilul, de data aceasta va apărea în fața lui Tahir ca o parteneră loială. Nu uită de misiunea care a împins-o încă de la început spre această relație, însă va încerca să jongleze atât cu emoțiile, cât și cu mintea mult prea încărcată de evenimente inedite.

O Farah mult mai puternică, spun producătorii, cea care va putea fi fără doar și poate comparată cu cea din primul sezon. Desigur, Demet Özdemir nu va putea fi trecută cu vederea, dată fiind noua sa imagine. O actriță mai puternică, dar la fel de frumoasă.

Demet Özdemir revine în rolul lui Farah din serialul Numele meu este Farah

Vedeta se va prezenta în fața fanilor cu personajul Farah, a cărei realitate poate fi experimentată doar în povești. O femeie ce va încerca să treacă de la sărăcie la bogăție într-un timp extrem de scurt. Cel de-al doilea sezon va începe pe 27 septembrie cu cel de-al 15-lea episod.

Internauții se așteaptă la noi sentimente față de acest serial, așa cum arată și în mediul online. Cel de-al doilea sezon este disponibil în Turcia.

Demet Özdemir s-a născut pe 26 februarie 1992 în Izmit și a jucat în Vis de iubire alături de Can Yaman. S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu celebrul actor, însă niciodată zvonurile nu au fost confirmate. De asemenea, în cel mai recent eveniment al Festivalului de Film de la Veneția acesta nu a participat, însă fosta sa colegă de platou și-a făcut simțită prezența pe covorul roșu.

Declarațiile sale au implicat-o și pe actrița din Numele meu este Farah, acordându-i acesteia onoarea de a străluci singură în fața camerelor. Love Tactics se numără printre proiectele îndrăgitei Demet Özdemir.

În articolul

Care sunt schimbările aduse de faimoasa Demet Özdemir în Numele meu este Farah. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x