Noul sezon din Numele meu este Farah cu Demet Özdemir aduce 4 noi actori în distribuție. Despre cine este vorba

Publicat pe 22.09.2023 la 14:27 Actualizat pe 22.09.2023 la 15:03

Numele meu este Farah, serialul care o readuce pe Demet Özdemir în rolul de protagonistă, vine cu 4 noi actori în distribuție. Despre cine este vorba și ce se va întâmpla pe viitor.

Demet Özdemir poartă o rochie neagră fără mâneci și coc

Noul sezon din Numele meu este Farah cu Demet Özdemir aduce 4 noi actori în distribuție

Getty Images

Numărătoarea inversă pentru cel de-al doilea sezon al seriei Numele meu este Farah a început. Actorii Demet Özdemir și Engin Akyürek, în rolurile principale au avut succes în primul sezon, iar dragostea fanilor s-a putut observa și în mediul online.

Noul sezon din Numele meu este Farah cu Demet Ozdemir aduce 4 noi actori în distribuție

Regizar de Recai Karagöz și produs de O3 Medya și Saner Ayar, scris de Deniz Dargı, M. Cem Görgeç și S. Cenk Boğatur, sezonul 2 va avea premiera pe 27 septembrie 2023. Serialul, care a fost o parte indispensabilă de pe micile ecrane din Turcia, a adus în fața telespectatorilor o poveste puternică și cu adevărat cutremurătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Feyyaz Duman, Hatice Aslan, Sera Kutlubey și Burak Tamdoğan vor întâlni din nou audiența într-un sezon complet din Numele meu este Farah. Ca o anticipare mult așteptată, Feyyaz Duman va juca rolul Behnam, Hatice Aslan va interpreta rolul Rahșan, iar Sera Kutlubey va fi personajul Merjan. Cât despre Burak Tamdoğan, acesta va fi Akbar.

Citește și: Fanii serialului Numele meu este Farah consideră că cel de-al doilea sezon va fi un succes. Despre ce este vorba

Numele meu este Farah se așteaptă a fi un adevărat fenomen în cel de-al doilea sezon. Farah, capturată de Behnam, încearcă să-l convingă pe Tahir că își dorește un divorț, speriată însă de moarte de ceea ce ar putea să-i facă Behnam. Viața a fost crudă cu Tahir și l-a transformat pe acesta într-un monstru. Totul a mers pentru o vreme, datorită lui Farah și a fiului său, norocul i-a surâs. Acesta este un vis devenit realitate. Îl va lăsa acesta să îi scape printre degete?

Printre numele care fac parte din distribuție se numără și Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak, Alper Burcu Türünz și Mustafa Avkıran. Numele meu este Farah va ajunge în Turcia pe 27 septembrie în fiecare miercuri.

Demet Ozdemir a lămurit situația din Grecia și spune dacă formează un cuplu cu celebrul DJ

Faimoasa vedetă este în prezent proprietara unei case din Atena. Aceasta a reușit să atragă atenția cu cel mai recent interviu în care a vorbit despre presupusa relație pe care ar avea-o cu celebrul DJ din Grecia.

Zvonurile au ajuns în presă și astfel situația a devenit complet nerealistă, potrivit protagonistei din Vis de iubire. De asemenea, a punctat faptul că nu ar fi posibil să părăsească Turcia și să se stabilească în Grecia pentru totdeauna.

“Este posibil acest lucru? Îmi iubesc țara foarte mult. Nu este posibil așa ceva, deja lucrez aici. Cercul meu social se află aici, afacerile sunt aici. A fost o glumă. Când fanii au comentat despre asta în mediul online, am vrut să fac și eu o glumă. Dacă n-a fost scrisă ca o glumă, atunci a fost greșit înțeleasă. O să fiu mai atentă de acum înainte.”, a spus aceasta.

A specificat că în prezent nu formează un cuplu și că de fapt, există foarte mulți prieteni cu care comunică, atât în Grecia cât și în Turcia.

În articolul

Noul sezon din Numele meu este Farah cu Demet Özdemir aduce 4 noi actori în distribuție. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x