Carla Diaz a bifat o apariție surprinzătoare la piscină. Cum a fost surprinsă Khadija, fiica lui Jade din ”Clona”

Publicat pe 03.03.2022 la 18:18 Actualizat pe 03.03.2022 la 18:36

Carla Diaz este una dintre cele mai iubite actrițe, cunoscută din celebrul serial fenomen Clona, difuzat în România și la ora actuală pe Happy Channel. Blonda a interpretat-o pe fetița Khadija, fiica tinerei musulmane Jade.

Jade din Clona, Giovanna Antonelli și Khadija - Carla Diaz

TV Happy

În prezent, Carla Diaz a devenit femeie în toată firea și aproape că nu mai are nimic în comun cu fetița pe care a cunoscut-o o lume întreagă. Anii au trecut, iar ea a trecut printr-un proces de maturizare, iar schimbările erau de așteptat, mai ales că e avea doar câțiva ani când a apărut pe micile ecrane.

A gustat din celebritate încă de când era un copil, iar acum se bucură de recunoașterea oamenilor la nivel internațional. Este evident pentru toată lumea că actrița nu mai este copilița inocentă e altă dată și și-a asumat total rolul de femeie matură, iubită de mii de oameni și nu ezită să facă deliciul fanilor.

Carla Diaz s-a lăsat fotografiată într-o ipostază provocatoare la piscină

Carla Diaz și-a început cariera în media în 1992, când avea doar 2 ani și a apărut, în total, în peste 80 de reclame. De acolo ea a avut parte de un succes fantastic, fiind un copil care a înțeles foarte repede lume actoriei și a televiziunii. Iar în prezent se pare că înțelege foarte bine și cum să devină vizibilă în mediul virtual.

Actrița a fost rar văzută în asemenea ipostaze, în costum de baie. Chiar dacă nu și-a făcut un obicei din a posta fotografii la piscină, ea a făcut publice câteva imagini care nu vor fi uitate prea repede. Carla Diaz și-a surprins fanii cu ultima postare în care s-a fotografiat complet dezinhibată.

Admiratorii au înroșit butonul de Ador și au lăsat numeroase comentarii la seria de fotografii de pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carla Diaz a bucurat inimile multor fani de-a lungul timpului și continuă să o facă. Telespectatorii au cunoscut-o când era doar un copil și au avut ocazia să-i urmărească evoluția. Timpul a trecut, iar vedeta a devenit o femeie extrem de atrăgătoare.

Actrița cunoștea celebritatea la o vârstă extrem de fragedă și avea o carieră strălucită în față. În prezent, la cei 31 de ani ai săi, vedeta arată complet diferit. Actrița s-a schimbat de-a lungul anilor, iar fanii serialului ''Clona'' abia că o recunosc. Carla Diaz nu mai are nimic în comun cu fetița care făcea furori în anii 2000.

Serialul Clona poate fi urmărit pe Happy Channel de la 06:00 dimineața, de luni până duminică.

În articolul

Carla Diaz a bifat o apariție surprinzătoare la piscină. Cum a fost surprinsă Khadija, fiica lui Jade din ”Clona”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x