Cautare: 19 rezultate dupa tagul "clona"

Nu și-a pierdut din frumusețe. Cum arată Giovanna Antonelli la 19 ani de la ‘’Clona’’

acum 91 zile

Toată lumea o cunoaște pe Jade din serialul fantastic ‘’Clona’’, dar nu mulți s-ar gândi că actrița arată la fel de bine și acum. Giovanna Antonelli se laudă la cei 43 de ani ai săi cu un trup de invidiat.

Actor din ”Clona”, îndrăgostit iremediabil de România. S-a mutat la București

acum 131 zile

Serialul ”Clona” a cucerit publicul din România. De publicul nostru a fost cucerit și Alessandro Safina, cel care interpretează coloana sonoră a serialului brazilian și care, totodată, a și jucat în ”Clona”.

Machiajul actorilor din ”Clona” a fost realizat de deținătoarea unui premiu Oscar

acum 146 zile

Serialul ”Clona” se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

În ”Clona” au fost tată și fiică. În realitate au devenit iubiți – cine s-ar fi gândit la asta?

acum 148 zile

Ea a fost fiica lui rebelă. El, un tată răbdător. Acestea au fost rolurile pe care actorii Debora Falabella și Murilo Benicio le-au jucat în serialul fenomen ”Clona”, pe care îl poți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

Iubiți în ”Clona”, dar și în spatele camerelor de filmat

acum 149 zile

Pe Giovanna Antonelli și Murilo Benicio îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Clona”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

VIDEO | Iată cum te poți machia precum Jade din serialul ”Clona”

acum 150 zile

Serialul ”Clona”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00, a devenit un adevărat fenomen mondial. Nu doar povestea și actorii au fermecat telespectatorii, ci și ținutele și machiajul reprezentantelor sexului frumos.

Valurile vieții, ultimul episod, în această seară, la Happy Channel. Iată ce urmează

acum 152 zile

Fanii serialului ”Valurile vieții” vor urmări, în această seară, deznodământul poveștii. De la ora 18.00, Happy Channel difuzează ultimul episod al serialului turcesc ”Valurile vieții”.

Premiere la Happy Channel, din 6 ianuarie: serialul-fenomen „Clona” şi „Îngeraşul”

acum 153 zile

Noul an vine cu o serie de surprize pentru telespectatorii postului Happy Channel.

Pericolele la care s-au expus actorii când au filmat scenele din deșert din serialul ”CLONA”

acum 156 zile

Realizarea serialului ”CLONA”, transmis de Happy Channel din 6 ianuarie, nu a fost lipsită de pericole și întâmplări mai puțin plăcute. Cele mai multe dificultăți întreaga echipă de actor și de oameni din spatele camerelor le-au avut la filmările din deșert.

Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”: 40 de zile în deșert

acum 175 zile

În 2001, anul lansării în Brazilia, ”Clona” a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

Așteptarea a luat sfârșit! Iată când se va difuza ”Clona” la Happy Channel

acum 176 zile

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.

Premierele lunii ianuarie: super-seriale, la Happy Channel

acum 180 zile

Happy Channel vă pregătește super-surprize! În ianuarie 2020, veți putea urmări seriale noi, seriale de referință și o revenire mult așteptată.

Știri inedite și amuzante. Oamenii de știință din China au reușit să cloneze două maimuțe

acum 860 zile

Ramona prezintă la ”Prietenii de la 11” cele mai inedite știri ale zilei. Dintre toate se remarcă știrea în care se vorbește despre oamenii de știință din China care au reușit să cloneze două maimuțe.

Teorii HALUCINANTE despre Beyonce fac ravagii pe Internet! Vezi de când a "murit" artista și cine i-a luat locul

acum 1476 zile

Dacă am aisitat la tot felul de teorii conform cărora Paul McCartney și Leonardo di Caprio au murit și în locul lor sunt niște dubluri, era doar o chestiune de timp până ce Beyonce să facă parte din această listă.

Nu și-au putut lua ADIO de la el așa că l-au clonat! O familie a ales să își păstreze animalul de companie într-un mod inedit!

acum 1583 zile

Laura și Richard sunt doi stăpâni mândri și extrem de iubitori cu animalul lor de companie, însă viața își urmează cursul firesc și simpaticul Dylan, cățelul familiei, și-a luat la revedere de la ei

FOTO! Cum arată acum Ranya, cealaltă rivală a lui Jade din "Clona"

acum 2306 zile

O mai ții minte pe Ranya, cea de-a doua soție a lui Said? Avea 27 de ani când i-a cucerit inima soțului lui Jade, dar și a bărbaților din lumea întreagă. Acum, actrița cu nume catifelat este la fel de frumoasă și timpul nu pare să fi trecut pentru ea.

FOTO! Cum arată acum Khadija, fiica lui Jade din Clona. Femeia căreia bărbații îi pun tot aurul din lume la picioare

acum 2310 zile

O mai ții minte pe Khadija, fiica lui Jade din Clona? Visul ei cel mai aprins era să aibă un soț bogat, care să îi dăruiască mult, mult aur. 12 ani mai târziu, actrița care i-a dat viață, Carla Diaz, pare să aibă câteva lucruri în comun cu fetița care își dorea multe lucruri frumoase.

O mai ții minte pe Yvete din Clona? Miss Brazilia arată fenomenal la 63 de ani!

acum 2313 zile

Yvete din „Clona” era o femeie seducătoare, îndrăzneață și nebună după Leoncito al ei. În viața reală, Vera Ficher, actrița care a interpretat-o, nu este cu mult mai cumințică

VIDEO! Cum sa te machiezi ca femeile din "Clona"

acum 2623 zile

Machiajul araboaicelor a fost apreciat cu adevarat abia in "Clona". Jade arata superb cu ochii perfect creionati, iar privirea ei devenea misterioasa si seducatoare. Ea se juca cu valurile astfel incat sa ii puna in valoare doar ochii, o arma cu care putea seducea orice barbat....