Carlos Santana a leșinat în timpul unui concert. Care este starea de sănătate a celebrului artist

Publicat pe 06.07.2022 la 16:56 Actualizat pe 06.07.2022 la 18:39

Carlos Santana a leșinat în timpul unui concert și a fost dus de urgență la spital. Care este starea de sănătate a celebrului artist.

Carlos Santana poartă pălărie și ține gura deschisă

Carlos Santana. 14 mai 2019

Getty Images

Carlos Santana a leșinat în timpul unui concert și a fost dus de urgență la spital. Din fericire, starea de sănătate a artistului în vârstă de 74 de ani este una bună. Un martor care era prezent la concert a vorbit despre incidentul petrecut nu cu multă vreme în urmă.

Carlos Santana a leșinat în timpul unui concert

Cunoscutul chitarist în vârstă de 74 de ani a leșinat pe scenă, în plin concert în aer liber în Michigan. După doar 40 de minute de interpretări, artistul a leșinat pe scenă și a primit imediat ajutor medical specializat. După aproximativ 10 minute de la începerea incidentului, Carlos Santana a fost luat de pe scenă și dus de urgență la spital. Aceste evenimente au reușit să fie filmate de cei din jur în doar câteva minute.

Nu a mai fost posibilă continuarea concertului, iar organizatorii au rugat ca fanii să ia în serios acest incident neașteptat. Carlos Santana își interpreta noua piesă “Joy” atunci când a avut loc nefericitul eveniment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dintr-o dată s-a oprit muzica. Nu l-am văzut căzând pe scenă, dar toți se uitau într-o parte. Dintr-o dată a apărut un scaun, iar medicii au început să urce pe scenă.”, a declarat Lori Pinson, jurnalist, conform Univision.com. Ulterior, reprezentanții cântărețului au transmis printr-un comunicat motivul incidentului, acest fiind reprezentat de dezhidratare. Carlos Santana urma să urce din nou pe scenă, însă concertul s-a anulat.

Carlos Santana în vârstă de 74 de ani este un pionier al ritmurilor latino cu influențe rock. A înființat formația cu același nume în 1966 și de atunci figura sa a rămas emblematică stilului pe care toată lumea îl recunoaște fără nicio dificultate. Numele său se află printre cei 100 cei mai buni chitariști din lume, top organizat de revista Rolling Stone. În continuare, Carlos Santana își îngrijorează fanii cu privire la starea sa de sănătate.

Mai multe despre starea de sănătate a lui Carlos Santana

Carlos Santana și-a îngrijorat fanii pe data de 5 iulie 2022, atunci când a leșinat în timpul unui concert. După doar 40 de minute de cântat, acesta nu s-a mai putut ține pe picioare. Un reprezentant al interpretului a oferit primele declarații legate de starea sa de sănătate.

“Marele chitarist a fost scos de pe scena concertului Ine Knob Music Theatre și dus la spitalul McLaren Clarkston pentru observații și investigații.”, a declarat un reprezentant al artistului, conform Univision.com. Managerul artistului a fost cel care a subliniat faptul că următorul concert al lui Santana va fi anulat până când ce starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

Citește și: A murit Susana Dosamantes, mama cântăreței Paulina Rubio. Viața și cariera vedetei de-a lungul timpului

Carlos Santana și-a mai anulat și în trecut concertele, asta pentru că a trecut prin mai multe controale cardiace. Ulterior, acesta a mărturisit că va continua să cânte doar după ce starea sa de sănătate se va ameliora. Alături de soția sa, Cindy, și-a continuat fără griji viața, asta până când a revenit încă o dată pe marile scene ale lumii, alături de fanii săi. Carlos Santana nu a fost unicul artist ce a leșinat pe scenă în timpul unui concert.

În articolul

Carlos Santana a leșinat în timpul unui concert. Care este starea de sănătate a celebrului artist

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x