Carmen Tănase, vedeta Happy Channel, a hrănit toate animalele abandonate care i-au ieșit în cale în Grecia

Publicat pe 18.08.2017 la 13:11 Actualizat pe 18.08.2017 la 13:18

Carmen Tanase a fost emotionata de numărul mare de pisici abandonate de pe staăzile acestei tari minunate.

”Aventură cu 4 stele”, cea mai așteptată emisiune de vacanță din această vară, duce distracția la un an nivel, luni și marți, de la 20.30, numai pe Antena 1.

În ediția din 21 și 22 august, reality-show-ul îi are ca protagoniști pe Nea Mărin, Carmen Tănase, Adriana Trandafir și Cristina Țopescu.
Cele patru vedete au parte de o mulțime de surprize încă din primele clipe când ajung pe plaiurile grecești. Peisajele și primirea fabuloase de care au avut parte i-au lăsat fără cuvinte.


Pe lângă frumusețile Greciei, Carmen Tănase a fost emoționată de numărul mare de pisici abandonate de pe străzile acestei țări minunate. Fiind o iubitoare de animale declarată, actrița nu a rezistat tentației de a hrăni fiecare felină ce i-a ieșit în cale. Cea care i-a fost parteneră în demersul său a fost Cristina Țopescu și aceasta recunoscând, la rândul ei, că iubește toate animalele din lume, fără excepție.
Cele două doamne și-au întrebat gazda unde găsesc magazine cu hrană pentru animale, dar până să le descopere pe acestea, nu au ezitat să hrănească simpaticele viețuitoare din propria lor mâncare.


”Da, vreau să știu unde găsesc un magazin cu hrană de animale. Sunt foarte, foarte multe animale abandonate pe străzile din Grecia. Și când am fost în Peraia am hrănit toate pisicile care mi-au ieșit în cale. Culmea, chiar și cele care erau pe lângă taverne erau tare înfometate”,
a povestit Carmen Tănase în timpul filmărilor de la ”Aventură cu 4 stele”.

Dragostea pe care Carmen Tănase o poartă animalelor nu este pentru nimeni un secret. Ea însăși a recunoscut că, dacă nu ar fi ajuns actriță, i-ar fi plăcut tare mult să fie medic veterinar.

”Aș fi fost medic veterinar. Cel mai sărac medic veterinar, pentru că făceam munca asta din pasiune”, spune Carmen Tănase.
Cum a decurs vacanța atipică din Grecia pentru Carmen Tănase și ceilalți trei participanți la ”Aventura cu 4 stele” telespectatorii pot afla luni și marți, 21 și 22 august, numai la Antena 1!

În articolul

Carmen Tănase, vedeta Happy Channel, a hrănit toate animalele abandonate care i-au ieșit în cale în Grecia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x