Cautare: 875 rezultate dupa tagul "animale"

Târg de adopții în capitală! Iubitorii de animale sunt așteptați în parcul Crângași

acum 2 zile

Zeci de suflete aşteaptă să îşi găsească un stăpân. Cele mai simpatice animale vor să vă învelească cu energia lor, aşa cum au reuşit să o cucerească şi pe colega mea Hermina Hagianu.

Câinii și pisicile pot fi prieteni? Specialistul are răspunsul

acum 2 zile

Câinii si pisicile pot fi prieteni? Specialistul vorbește despre acest subiect controversat. Cele două animale se pot înțelege sub anumite condiții.

Andreea Marin are casa plină de necuvântătoare drăgălașe

acum 8 zile

Andreea Marin are casa plină de necuvântătoare drăgălașe. Vedeta este mereu înconjurată de peștișori, păsări și cățelușa Lady.

Cine stă mereu lângă Andreea Marin atunci când iubitul e plecat

acum 8 zile

Sunteţi curioşi cine îi ţine de urât Andreei Marin când iubi e plecat de acasă? Ei bine, vă spunem noi. Mare iubitoare de animale, vedeta deţine o armată de necuvântătoare! Mai exact, pe căţeluşa Lady care îşi păzeşte stăpâna la orice pas şi care nu se mişcă din pragul...

Vedetele şi animalele lor de companie

acum 12 zile

Foarte multe dintre vedele noastre au animale de companie, unele obişnuite, altele mai puţin obşinuite! Mike Tyson a făcut o pasiune pentru tigrii, în timp ce Adelina Pestriţu creşte un raton!

Pleci în concediu şi nu are cine să aibă grijă de animalul de companie? Du-l la hotel!

acum 12 zile

Marian Duță, în direct, dintr-un hotel de animale de companie din București, a aflat cum și-au petrecut sărbătorile Pascale animăluțele.

Mâncăruri de Paște interzise animalelor de companie: ”Ouăle fierte nu sunt tolerate de către carnivore”

acum 16 zile

Veterinarul vorbește despre motivele pentru care animalele nu au voie anumite preparate de Paște. Acestea nu au toleranța pe care o au oamenii.

Bona animalelor, salvarea stăpânilor

acum 17 zile

De la babysitter, românii au trecut la petsitter. Bona pentru animalele de companie este salvarea celor care pleacă în vacanţă, de sărbători şi n-au cu cine să îşi lase prietenii patrupezi.

Oana Roman: „Pentru mine, a avea un câine a fost o salvare”

acum 23 zile

Oana Roman este o mare iubitoare de animale. Vedeta spune că, pentru ea, a avea un câine a fost o salvare”

Sterilizări gratuite pentru animale

acum 25 zile

Veşti bune pentru iubitorii de animale. Primăria Capitalei va steriliza gratuit mii de pisici şi câini fără pedigree, dar cu stăpân. Deşi legea îi obligă pe proprietari să facă acest lucru, mulţi nu îţi permit din cauza costurilor.

Dorian Popa, despre prietenii cu patru picioare: ”Daca iubești animalele, trebuie să ai grija și timp de ele”

acum 30 zile

Dorian Popa vorbește despre pisici și căței. Artistul declară faptul că este un mare iubitor de animale și consideră că acestea au nevoie de spațiu pentru a se juca.

Iarna târzie a dat peste cap nu doar traficul, ci şi viaţa animalelor

acum 33 zile

De voie, de nevoie, o parte dintre sălbăticiunile de la grădinile zoologice s-au adaptat schimbărilor. Să nu fiţi, aşadar, surprinşi de imaginile inedite cu un leu care ieşit la plimbare în zăpadă, alături de un tigru siberian. În gospodării, situaţia nu e la fel de veselă....

Animalele de la o grădină zoologică din Statele Unite, răsfăț culinar de Ziua Sfântului Patrick

acum 37 zile

Sfântul Patrick, protectorul spiritual al Irlandei, este celebrat astăzi în multe ţări din lume. De această sărbătoare, dedicată întregii culturi irlandeze, s-au bucurat din plin şi animalele de la o grădină zoologică de lângă oraşul american Chicago. Cămilele, urangutanii,...

Sudul şi centrul ţării sunt înghiţite de ape. Râurile şi-au ieşit din matcă şi au inundat gospodăriile oamenilor

acum 40 zile

Apele au intrat în case, curţi, în beciuri dar şi la animale. Localnicii au făcut tot ce au putut să se ferească din calea viiturii. Au pus saci de nisip, în timp ce pompierii au intervenit toată noaptea pentru limitarea pagubelor.

Gradina Zoologică din Băneasa a fost luată cu asalt în acest weekend

acum 42 zile

A fost nebunie în Capitală. Părinţii au vrut să profite cât mai mult de vremea frumoasă şi şi-au dus copiii la ZOO. La ora prânzului, în parcare nu mai era niciun loc liber.

O vizită la Grădina Zoologică din Oradea s-a transformat într-o aventură, pentru două femei şi trei copii. Au rămas captivi, singuri lângă cuştile animalele

acum 57 zile

Captivi la zoo! Nu este titlul unui film, ci experienţa unor femei din Oradea care, alături de trei copii, au rămas blocate în interiorul grădinii zoologice, printre animale. Îşi amintesc cu groază că au sunat la toate numerele pe care le-au văzut pe panouri, dar nimeni nu le-a răspuns

Incendiu la o fermă de animale din localitatea Stăuceni, Botoşani. Zeci de animale au fost arse de vii

acum 76 zile

Incendiu devastator la o fermă de animale din localitatea Stăuceni, Botoşani. Zeci de tone de furaje au fost mistuite de flăcări şi mai multe animale au pierit arse de vii în flăcările care au cuprins incinta. Trei echipaje de pompieri cu 10 militari şi pompierii voluntari din comună...

Expoziţie de animale de casă, în Baia Mare

acum 78 zile

Expoziţie cu vânzare la Baia Mare. Crescătorii de animale mici şi păsări din Maramureş au adus la târg cele mai frumoase exemplare de iepuri, porumbei, găini şi cocoşi. Pentru că au pedigree, unele dintre animăluţe au costat peste 100 de euro

Clubul american al iubitorilor de câini, una din cele mai respectate instituţii din domeniu, a înregistrat două noi rase canine

acum 102 zile

Şi, pentru a menţine un anumit echilibru, cu acelaşi prilej a fost prezentată şi o nouă rasă de pisici, omologată de asociaţia internaţională de profil.

Carmen Tănase nu se poate da jos din pat. Iată motivul pentru care actrița nu se poate mișca

acum 110 zile

Carmen Tanase, ambasadoarea postului Happy Channel, are o.. ”problema”.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV