Ce avere a strâns Maite Perroni după ani de carieră. Mulți nu s-ar fi așteptat la această sumă. Vedeta s-a căsătorit de curând și trăiește cele mai frumoase clipe din viață

Publicat pe 11.10.2022 la 17:05 Actualizat pe 11.10.2022 la 18:03

Maite Perroni a ajuns cunoscută prin intermediul celebrului serial Rebelde. De succes au avut parte toți actorii din trupă, iar astăzi încă pot culege laurii vremurilor de glorie de atunci.

Maite Perroni

Getty

În urmă cu 18 ani devenea cunoscută în întreaga lume odată cu rolul Lupitei, o adolescentă timidă, dar care avea să cunoască dragostea. “O viață ca în filme” este o replică ce i se potrivește perfect actriței, care într-adevăr și-a cunoscut iubire și în viața reală. Maite Perroni s-a căsătorit cu Andres Tovar.

Cei doi se cunosc încă de pe vremea când RBD nu apăruse. De mai bine de 20 de ani au interacționat, dar formează un cuplu abia de un an și iată că relația lor a trecut la nivelul următor.

Ce avere are Maite Perroni, actrița proaspăt căsătorită cu Andres Tovar

Actriţa şi cântăreaţa Maite Perroni a cunoscut celebritatea în anul 2004. A făcut parte din formaţia pop "RBD", formată din câţiva dintre colegii ei de platou, iar în ultimul timp a ales o carieră muzicală solo.

Maite Perroni este o actriță și compozitoare mexicană, care are o avere netă de 6 milioane de dolari. Ea a jucat de-a lungul timpului în telenovele precum Rebelde, Cuidado con el angel, Mi Pecado, Triunfo del Amor, Cachito de Cielo și La Gata, potrivit celebritynetworth.com.

A apărut și în emisiunile de televiziune RBD: La Familia în 2007 și Mujeres Asesinas 3 în 2010. Debutul ei în film a avut loc în 2012, în filmul El Arribo de Conrado Sierra în rolul Ninfa. Perroni a jucat și în teatru, în Cena de Matrimonios din 2010 în rolul Elisa.

Citește și: Care este motivul pentru care Dulce María a lipsit de la nunta faimoasei Maite Perroni. Ce fotografie a postat actrița din “Rebelde” în mediul online

Înainte de a juca, a făcut parte din trupa RBD. Grupul a lansat nouă albume de studio și a înregistrat albume în spaniolă, engleză și portugheză. Toți împreună au vândut peste 15 milioane de albume în întreaga lume.

Perroni a compus al patrulea album în limba spaniolă Empezar Desde Cero. Albumul ei de studio solo de debut Eclipse De Luna a fost lansat în 2013.

O păpușă Barbie a fost lansată pe baza personajului ei din Rebelde în 2007. De asemenea, a jucat în multe reclame pentru mărci precum Pepsi, Walmart și Pantene. Perroni a câștigat două premii TVyNovelas și trei Premios Juventuds. De asemenea, a câștigat două premii People en Espanol. Maite a fost logodită anterior cu directorul muzical al RBD Guido Laris.

Citește și: S-au împlinit 18 ani de la prima apariție a telenovelei “Rebelde”. Ce au postat Anahí, Dulce María și Christian Chávez în mediul online

În articolul

Ce avere a strâns Maite Perroni după ani de carieră. Mulți nu s-ar fi așteptat la această sumă. Vedeta s-a căsătorit de curând și trăiește cele mai frumoase clipe din viață

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x