Cautare: 1473 rezultate dupa tagul "casatorie"

Armando Rădulescu și Andra Nicolin au câștigat competiția "Mireasa"

acum 5 zile

Cuplul câștigător al marelui premiu de 40.000 de euro este Armando Rădulescu și Andra Nicolin.

Cerere în căsătorie în platoul de la Mireasa! Ina și Ciprian își spun cele mai frumoase cuvinte de dragoste

acum 12 zile

Ina și Ciprian își spun cele mai frumoase cuvinte de dragoste. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ionuț, susținere din partea familiei: Ne căsătorim!

acum 13 zile

Ionuț are parte de susținere din partea familiei în relația lui Ale. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Emoții de nedescris. Cuplurile din casa Mireasă au fost la Starea Civilă!

acum 14 zile

Cuplurile din casa Mireasă au fost la Starea Civilă! Emoții de nedescris. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Brigitte Pastramă, primele declarații în scandalul dintre ea și fiul ei: Eu dau tot, dar nu îmi place să fiu șantajată

acum 14 zile

Brigitte Pastramă face primele declarații în scandalul monstru dintre ea și Robert, fiul ei dintr-o căsătorie anterioară.

Stana Stepănescu - două nunți, un singur mire!

acum 14 zile

Peste 1300 de invitaţi, maşini de epocă, valsuri şi dansuri demenţiale! Toate au scris o dublă nuntă, care a cutremurat Banatul cu muzică, voie bună, vedete cu ştaif şi un lux incredibil! Oaspeţi cunoscuţi de toată România, printre care Cristian Pomohaci, au semnat condica...

Lacrimi și emoții în casa Mireasa! Ionuț o cere în căsătorie pe Ale: Vrei să fii soția mea?

acum 21 zile

Ionuț i-a dat inelul iubitei sale, Ale. Concurentul își dorește să se căsătorească, nu doar să oficializeze cuplul. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această...

Alexandra nu vrea să se mărite cu Nuțu: Trebuie să ne cunoaștem afară mai bine, aici ne știm de trei săptămâni

acum 22 zile

Alexandra și Nuțu au spus clar că nu vor să căsătorească până nu se cunosc mai bine, în afara căsătoriei. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această...

"Hâtz Johnule!" Dorian Popa se însoară

acum 22 zile

Super nuntă în showbiz! De fapt, hâtz nuntă! Dorian Popa se însoară! Artistul şi-a cerut iubita de nevastă, iar vestea a fost dată chiar de Babs.

Mara Bănică a făcut primele declaraţii despre cererea în căsătorie

acum 22 zile

Aflăm cum a pregătit iubitul ei totul, în mare secret, dar şi povestea extrem de romantică a inelului pe care l-a primit.

Alex Bodi, prima declaraţie despre diva pe care o va duce la altar în curând!

acum 23 zile

Ei bine, povestea "Alex Bodi, Bianca şi Daria" continuă într-un stil de zile mari! Dacă acum câteva zile Daria spunea că Alex Bodi că şi-o dorea de soţie şi a atacat dur împăcarea dintre el şi Bianca

Cornelia și Lupu Rednic, secretul unei căsnicii fericite

acum 24 zile

Cornelia și Lupu Rednic, invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", au dezvăluit secretul unei căsnicii fericite.

Armando Rădulescu și Andra Nicolin, un nou început

acum 36 zile

Armando Rădulescu a revenit în casa "Mireasa" cu o nouă viziune asupra relației lui cu Andra Nicolin. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay...

Cum ar fi să te căsătorești cu propria soră! Petre Dănuț Irinel: Tata nu s-a putut dicide dacă să fie socru mare sau socru mic

acum 39 zile

Cum ar fi să te căsătorești cu propria soră! În finala sezonului 8 iUmor, Petre Dănuț Irinel face un exercițiu de imaginație unic.

Neta Soare, artista cu vocea de catifea, secretul unei căsătorii de peste 30 de ani

acum 42 zile

Ar fi putut să fie un jurist de succes, dar de ani buni "face legea" în muzica populară! Singura artistă faimoasă, cu nume solar, ne-a deschis uşa reşedinţei sale din inima Craiovei şi ne-a povestit secrete nebănuite din viaţa ei. Despre lupta cu sărăcia, operaţii estetice, dorinţa...

Carmen Grebenișan, primele declarații despre iubit și căsătorie: Probabil o să apară un copil și la mine, cine știe!

acum 57 zile

Carmen Grebenișan vorbește deschis despre iubit și căsătorie. Vloggerita are planuri mari de viitor, își dorește și un copil.

Motivul care a împiedicat-o pe Carmen de la Sălciua să își construiască o relație de lungă durată

acum 68 zile

A avut o viaţă amorosă controversată, însă puţini sunt cei care ştiu ce se ascunde, de fapt, în spatele relaţiilor eşuate ale vedetei. Unii spun că e blestem, alţii...că ar fi vorba doar de un mare ghinion.

Moment unic la Asia Express! Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, iubita și partenera lui din concurs

acum 85 zile

Speak și iubita lui Ștefania au bătut recordul pe Instagram! Cei doi au poza cu cele mai multe like-uri din istoria Instagram în România.

Gina Pistol, declarații în premieră după cererea în căsătorie din Asia Express

acum 90 zile

L-a văzut pe Speak în genunchi, iar acum se gândeşte la măritiş? Bat sau nu clopotele de nuntă şi pentru Gina Pistol? Vedeta face dezvăluiri în exclusivitate pentru Showbiz Report!

Bianca Pop, vedeta care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie

acum 91 zile

Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii, care nu ieșea din casă fără o mie de euro, a fost cerută în căsătorie. Cine este omul de afaceri misterios dispus să îi pună lumea la picioare.

1
2
3
4
5
»