Cautare: 1430 rezultate dupa tagul "casatorie"

Star News. Cum se distrează Roxana şi Tinu Vidaicu după ce s-au căsătorit

acum 3 zile

Roxana şi Tinu Vidaicu şi-au unit destinele în urmă cu doua zile, iar petrecerea s-a ţinut în mai multe locaţii: la un restaurant de fiţe, dar şi în clubul pe care Tinu Vidaicu îl deţine în Timişoara. Mirii şi invitaţii au petrecut până în zori.

Oana Radu a fost cerută în căsătorie!

acum 4 zile

Oana Radu este în culmea fericirii şi are toate motivele să fie. Artista a fost cerută de soţie de iubitul său şi a vrut să împărtăşească vesta cea mare şi cu urmăritorii săi.

Super imagini de la cununia secretă a Roxanei Ionescu cu Tinu Vidaicu!

acum 5 zile

Roxana Ionescu a devenit doamna Vidaicu. Blondina şi alesul inimii sale, Tinu Vidaicu şi-au spus un DA hotărât în faţa stării civile. Ziua a început devreme pentru cei doi, cu pregătirile necesare, iar Roxana a strălucit din toate punctele de vedere. A ales o ţinută simplă, albă,...

Sacrificiul sezonul 2 - episodul 8. Ioana și Andrei, dați în judecată de Robert: Vrea să demonstreze e ilegală căsătoria noastră. Susține că suntem rude de gradul întâi!

acum 5 zile

Robert vrea să-i despartă cu orice preț pe Ioana și Andrei. Îi cheamă în instanță pe cei doi îndrăgostiți ca să le demonstreze că căsnicia lor e ilegală.

Star News. Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit. Imagini de la cununia civilă

acum 5 zile

Surpriză în showbiz. Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu s-au căsătorit.

Xtra Night Show. Claudia Pătrășcanu, în război cu soțul: Când m-am căsătorit am făcut-o cu tot sufletul, dar nu a mers așa cum am crezut

acum 6 zile

Claudia Pătrășcanu, celebra artistă, vorbește deschis despre relația cu fostul soț. Vedeta susține că nu a știut că se va ajunge în acest moment atunci când s-a căsătorit.

Sacrificiul sezonul 2 - episodul 6. Robert este tatăl copilului Ioanei: V-ați grăbit cu căsătoria!

acum 6 zile

Au sosit rezultatele testului de paternitate. Ioana și Andrei află cu Robert este tatăl copilului pe care îl poartă în pântece Ioana.

Alex Velea şi Antonia pun la cale nunta!

acum 7 zile

Alex Velea şi Antonia pun la cale nunta! Divorţul artistei de Vincenzo este aproape de final! Velea şi-a făcut planul pentru cererea în căsătorie!

Star News. Ana Morodan s-a separat de iubit. De ce fuge vedeta de căsătorie

acum 8 zile

Ana Morodan s-a separat de iubitul care i-a dat inelul de logodnă! L-a evacuat din casă şi vorbeşte despre un nou bărbat în viaţa ei! De ce fuge Contesa Digitală de căsătorie şi ce condiţii pune.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să-ți ceri iubita în căsătorie într-un mod magic și amauzant. Trucuri nemaivăzute

acum 12 zile

Magicianul Robert Tudor a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani cum să-ți ceri iubita în căsătorie într-un mod magic și amauzant.

Ramona Olaru și-a forțat iubitul să o ceară în căsătorie!: Avea o față... A fost obligat să facă gestul!

acum 12 zile

Ramona Olaru și-a forțat iubitul să o ceară în căsătorie, în timpul unei farse. ”Avea o față... A fost obligat să facă gestul!”, a dezvăluit aceasta.

Nuntă mare în lumea muzicii populare! Valentin Sanfira şi frumoasa Codruța Filip se căsătoresc!

acum 12 zile

Mare nuntă, în lumea muzicii populare! Îndrăgitul interpret, Valentin Sanfira e hotărât să renunţe la burlăcie. Artistul s-a îndrăgostit nebuneşte de frumoasa Codruța Filip. Cei doi au stabilit deja detaliile nunţii şi sunt pregătiţi să le împărtăşească cu noi.

Sacrificiul sezonul 2 - episodul 2. Apariţie surprinzătoare în casa lui Ştefan Oprea! "Eu şi Lili ne-am căsătorit"

acum 12 zile

În episodul 2 din sezonul 2 al serialului Sacrificiul, la casa familiei Oprea își face aparițian un cuplu complet neașteptat!

Star Matinal. Primele imagini de la nunta Văduţei Lupău. Ce surpriză a pus la cale cântăreața

acum 13 zile

Imagini de la nunta Văduţei Lupău. Artista i-a compus o piesă specială soţului şi i-a făcut cea mai frumoasă surpriză.

Star News. Cum se descurcă Roxana Vancea când vine vorba de copil

acum 17 zile

Viaţa Roxanei Vancea e într-o continuă schimbare după căsătorie! Dacă până acum gândul că ar putea fi mamă nu-i trezea niciun sentiment, lucrurile par să se fi schimbat de când l-a cunoscut pe soţul ei.

Star Matinal. Alex Bodi, în genunchi în faţa Biancăi Drăguşanu

acum 21 zile

Bianca Drăguşanu a fost cerută în căsătorie, din nou, de Alex Bodi! Nici ea nu se aştepta la surpriza care i-a fost pregătită.

Star Matinal. Ana, fosta soție a lui Alex Velea, a plecat definitiv din țară

acum 25 zile

"Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu...

Mario Joy îşi pune pirostriile! Iată cum arată viitoarea lui soţie!

acum 26 zile

A cunoscut succesul după ce melodia lui a ajuns pe coloana sonoră a filmului "Fast and Furious", iar acum îşi pune pirostriile! Mario Joy şi viitoarea lui soţie dezvăluie cum se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viaţa lor!

Răi Da Buni. Steliana Sima, totul despre nunta băiatului ei: "Nu trebuie să stăm sub același acoperiș"

acum 29 zile

Steliana Sima, invitată la "Răi, Da' Buni", a dezvăluit când are loc marele eveniment, dar şi cine suportă toate cheltuielile.

Seara fetelor, la Like a Star! Cu cine vor să-și petreacă timpul

acum 34 zile

În fiecare zi, cei 12 curajoși vor trebui să pregătească un clip video care să îi pună cât mai bine în valoare, folosindu-se de toate atuurile de care dispun pentru a-și atinge scopul, acela de a atrage un număr cât mai mare de urmăritori pe conturile de Instagram. În serile de...

1
2
3
4
5
»