Ce avere are William Levy la 43 de ani. Ar fi avut mai multe probleme financiare de-a lungul timpului

Publicat pe 14.05.2024 la 17:40 Actualizat pe 14.05.2024 la 17:53

La 43 de ani, William Levy deține o avere fabuloasă, în ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani.

La 43 de ani, William Levy deține o avere fabuloasă, în ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Profimediaimages.ro

William Gutiérrez-Levy s-a născut pe 29 august 1980, în Cojimar, Cuba. A fost crescut de Barbara, mama sa. Când William era adolescent, familia, inclusiv fratele său, Jonathan Gutierrez Levy, și sora sa, Barbara Gutierrez Levy, au emigrat în Miami, Florida.

Citește și: Emre Altuğ a îmbrăcat din nou costumul de mire și a surprins pe toată lumea. Ce se observă în imagini

Starul a făcut cursurile liceului Barbara Goleman Senior High School din suburbia Miami Lakes. După liceu, William a urmat timp de doi ani cursurile Universității St. Thomas, unde a studiat administrarea afacerilor și a beneficiat de o bursă de baseball.

Levy a plecat ulterior la Los Angeles și a studiat actoria. Și-a continuat studiile în acest domeniu în Miami și Mexico City.

Ce avere are William Levy

William Levy are o avere netă de 4 milioane de dolari, conform celebritynetworth. Călătoria lui în industria de divertisment a început cu modelingul, trăsăturile sale și carisma aducându-i mult succes.

Această expunere timpurie a deschis calea spre actorie. Rolul său de debut a fost în telenovela „Cuidado con el ángel”, care i-a pus în evidență abilitatea de a aduce profunzime personajelor sale. Interpretarea i-a consolidat statutul de actor principal în acest gen și i-a adus un număr de fani devotați.

Mai târziu, Levy s-a aventurat în televiziune și a jucat în filme americane, demonstrându-și versatilitatea ca actor.

El a participat la cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dancing with the Stars”, unde abilitățile sale de dansator l-au dus pe locul al doilea. Incursiunea lui Levy la Hollywood a inclus roluri în filme precum „Addicted” și „The Single Moms Club”.

Citește și: De ce Thalía continuă să o sune pe mama sa, care a decedat în urmă cu 13 ani. Mărturisirile tulburătoare ale vedetei

De-a lungul timpului, s-a scris despre presupusele probleme financiare ale lui Levy. La un moment dat, în 2012, s-a zvonit că a fost executat silit și a pierdut locuința din Miami.

În 2019, People En Espanol susținea că Levy avea într-adevăr probleme financiare și se pare că datora 200.000 de dolari, taxe restante, către IRS, datând din anul fiscal 2017.

În octombrie 2017, William și Elizabeth au plătit împreună 700.000 de dolari pentru o proprietate din Fort Lauderdale, Florida. S-a zvonit că au cheltuit cel puțin 1 milion de dolari, poate mai mult, pentru a rade de pe fața pământului fosta structură și a construi un nou conac pe teren.

William Levy, acuzat de infidelitate de Elizabeth Gutierrez. Cum se apără

În mijlocul multiplelor acuzații de presupuse infidelități, William Levy s-a limitat la a trimite un singur mesaj pe rețelele de socializare, în care a spus că nu o va vorbi de rău pe mama copiilor săi, care sunt acum prioritatea sa.

Actorul cubanez a recunoscut că a făcut greșeli în timpul relației de 20 de ani cu Elizabeth Gutiérrez, dar a precizat că nu a fost singurul.

El a reafirmat că, de dragul sănătății mintale a copiilor săi Christopher și Kailey, în vârstă de 18 și 14 ani, va suporta atacurile la adresa sa și, deocamdată, nu va vorbi despre asta.

În articolul

Ce avere are William Levy la 43 de ani. Ar fi avut mai multe probleme financiare de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x