Ce avere fabuloasă are Thalia, după aproximativ 30 de ani de carieră. "Regina telenovelelor" și-ar putea permite orice

Publicat pe 01.09.2022 la 20:43 Actualizat pe 01.09.2022 la 20:48

Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută cu numele de scenă Thalia, este o cântăreaţă, compozitoare, producătoare, actriţă şi antreprenoare, considerată una dintre cele mai de succes şi influenţi artişti mexicani din întreaga lume.

Thalia

Getty

S-a născut la 26 august 1971, în Mexico City, fiind mezina dintre cele cinci fiice ale Yolandei Miranda Mange (pictoriţă, managerul Thaliei din 1980 până în 1999) şi Ernesto Sodi Pallares, om de ştiinţă, doctor în patologie, criminolog şi scriitor.

Thalia este un artist în adevăratul sens al cuvântului. Ce avere a strâns în tot parcursul său profesional

În afară de limba spaniolă maternă, Thalia a cântat şi în limbile engleză, portugheză, franceză şi filipineză.

Numită uneori "Regina pop-ului latin" de către mass-media internaţională datorită renumelui său de pe scena muzicii pop latine din ultimele trei decenii, a avut 28 de prezenţe în top 10 single-uri, dintre care 16 au ajuns numărul 1 şi a primit numeroase premii, inclusiv cinci premii Latin Billboard, mai multe distincţii Premios Juventud şi diverse nominalizări la Grammy-ul latin, potrivit www.geni.com.

Ca artist solo, a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume, mai notează Agerpres.

Celebritynetworth.com notează că artista are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Trebuie remarcat faptul că o mare parte din averea ei netă este legată de soțul ei Tommy Mottola, a cărui avere netă este de peste 500 de milioane de dolari. Thalía este considerată de mulți drept cea mai de succes vedetă feminină latino de până acum.

Citește și: Cum arăta Thalia în tinerețe, când făcea primii pași în carieră. "La reina de nouvelle", între două "tinereți" spumoase

Este căsătorită din 2000 cu Tommy Mottola, celebru producător de la compania Sony, şi au împreună doi copii - Sabrina şi Matteo. În 2006, Thalia a devenit cetăţean american într-o ceremonie de depunere a jurământului la New York, unde locuieşte împreună cu soţul ei. Conform legislaţiei mexicane, i se permite să-şi păstreze cetăţenia mexicană, potrivit www.geni.com.

Citește și: Thalia a prezentat o parte din cadourile pe care le-a primit la ziua sa. Diva a implinit frumoasa vârstă de 51 de ani

În articolul

Ce avere fabuloasă are Thalia, după aproximativ 30 de ani de carieră. "Regina telenovelelor" și-ar putea permite orice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x