Ce bolid conduce Emre Altuğ. Artistul a plătit bani grei pentru mașina de lux

Publicat pe 25.05.2024 la 12:38 Actualizat pe 25.05.2024 la 13:05

Emre Altuğ nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile sale. Iată ce mașină de lux conduce actorul și cântărețul. Costă cât o garsonieră în București.

Emre Altuğ nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile sale. Iată ce mașină de lux conduce actorul și cântărețul. Costă cât o garsonieră în București.

Happy channel

Banii nu sunt o problemă pentru staruri, care se răsfață cu vacanțe, cadouri și mașini de lux. Emre Altuğ nu face excepție. Actorul și cântărețul se răsfață cu daruri scumpe pentru munca epuizantă pe care o face.

Ce bolid conduce Emre Altuğ. Artistul a plătit bani grei pentru mașina de lux

Emre Altuğ conduce o mașină care costă cât o garsonieră în București. Îndrăgitul actor și cântăreț a fost filmat la volanul unei mașini al cărui preț pornește de la 45.000 de dolari, în funcție de dotări.

Bolidul lui Emre este alb și face parte dintr-o gamă de lux, care nu este atât de întâlnită în România. Mașina este cabrio și nu este singura din garajul actorului.

Citește și: Birce Akalay, apariție încântătoare în social media. Cum arată rochia cu trenă și decolteu amețitor purtată de frumoasa actriță

Emre a apărut la volanul ei în clipul care arată ce s-a întâmplat în culise înaintea de filmările pentru noul său videoclip. Starul ajunge în parcare și se lasă pe mână echipei de make-up, care îi aplică machiaj pentru a arăta impecabil pe camere. De asemenea, în același timp, un hairstylist se ocupă de coafura sa.

Apoi, cântărețul se schimbă în costumul de mire în care apare în videoclip. Este hitul cu care Emre revine în muzică, după o perioadă de pauză.

Emre Altuğ a îmbrăcat din nou costumul de mire pentru cel mai nou videoclip

Emre Altuğ a fost mire în cel mai recent videoclip al său, cel al piesei „Tatildeyim”. Celebrul cântăreț a atras atenția cu ipostazele în care apare în timpul filmărilor din Pădurea Belgrad, în care poartă un set din denim și papion, fiind un mire atipic. El își plimbă mireasa într-o mașină decapotabilă prin decorul de poveste.

Emre Altuğ a bifat o revenire surprinzătoare în lumea muzicii cu noul single, care s-a lăsat așteptat. Versurile și muzica piesei „Tatiliyorum” a lui Emre Altuğ sunt semnate de Emrah Demiralp.

Citește și: Imagini din vacanța lui Bige Önal în Italia. Cu cine a mers actrița în Sicilia

Conceptul clipului i-a surprins și i-a entuziasmat pe fanii săi, deoarece Emre Altuğ a luat parte la o scenă de nuntă, iar imaginile cu tematică „nuntă” au fost apreciate și comentate rețelele de socializare.

Piesa „Tatiliyorum” a reușit să ajungă la un public larg și a strâns aproape 1 milion de vizualizări în 10 zile. Imaginile chiar i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă starul chiar s-a căsătorit sau este doar un rol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Citește și: Obiceiul bizar al lui Gizem Arikan. Superstițioasă din fire, actrița face foarte des acest ritual

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Ce bolid conduce Emre Altuğ. Artistul a plătit bani grei pentru mașina de lux

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 iunie 2024. Leii sunt sfătuiți să abordeze lucrurile cu mintea deschisă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul pitoresc şi liniştit unde te poţi retrage pentru 130.000 de lire sterline. Cabana de piatră vine însă la pachet cu o „problemă”
a1.ro
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
HelloTaste.ro
Limonadă cu ghimbir și mentă. Cum dai gust și aromă băuturii tale
Catine
Horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Explozia cosmică unică în viață ce are loc în această vară. Așa ceva se întâmplă doar o dată la 80 de ani
as.ro
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
MediCOOL
Calculul deficitului caloric pentru femei și bărbați. Cum afli câte calorii ai voie să consumi pentru a slăbi
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
DeParinti
Cele mai bune rețete de brioșe pentru bebeluși
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă bei ceai verde în fiecare zi. Cum te poate influența această băutură
HelloTaste
Biscuiți digestivi cu fulgi de ovăz. Rețeta unui desert sănătos
x