Obiceiul bizar al lui Gizem Arikan. Superstițioasă din fire, actrița face foarte des acest ritual

Publicat pe 14.02.2024 la 17:02 Actualizat pe 14.02.2024 la 17:15

Gizem Arikan a dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute despre ea într-un interviu pentru publicația turcă Women's Style. Frumoasa brunetă este foarte superstițioasă și face un ritual pentru a scăpa de energiile negative și de deochi.

colaj de imagini cu gizem arikan cu parul despletit si cea din dreapta cu parul prins, intr-o rochie mov

Gizem Arikan a dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute despre ea într-un interviu pentru publicația turcă Women's Style. Frumoasa brunetă este foarte superstițioasă și face un ritual pentru a scăpa de energiile negative și de deochi.

Actrița Gizem Arikan a discutat despre superstițiile în care crede. Două dintre ele, foarte populare în Turcia, sunt foarte diferite de cele pe care le regăsim în România. Mai multe detalii în rândurile următoare.

Citește și: Cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești în 2024. Parteneri care își exprimă dragostea într-un mod cât mai natural pe micile ecrane

Obiceiul bizar al lui Gizem Arikan. Superstițioasă din fire, actrița face foarte des acest ritual

Întrebată dacă crede în ochiul rău, Gizem Arikan a răspuns afirmativ. Artista a punctat că e superstițioasă și de fiecare dată când simte energie negativă, are propriul ritual.

”Curăț casa cu apă și oțet. Mă rog atunci când cred că ochiul rău este asupra prea. Deci cred foarte mult”, a declara Gizem pentru o publicație din Turcia, Women's Style.

În credința poporului turc, ochiul rău sau ochiul albastru protejează de toate energiile negative. Turcii cred că acesta te ferește de energiile ochilor răi sau de deochi. Se spune că în momentul în care ai asupra ta acest talisman, energiile negative sunt îndreptate înapoi către persoana care le-a generat.

În străvechea cultură turcă, fiecare culoare are o semnificație. Culoarea albastră e sacră, reprezentând nuanța cerului și a apei. Ea simbolizează infinitul, divinul și evocă pacea, respectiv calmul.

Superstițioasă din fire, frumoasa actriță din ”Păsări Rănite” a afirmat că obișnuiască să toarne și plumb. Este vorba despre o tradiția din Turcia folosită tot împotriva deochiului.

Acolo, când cineva bănuiește că este deocheat, se toarnă plumb. Superstițioșii încălzesc plumbul până ajunge în stare lichidă.

Deasupra celui deocheat, două persoane țin un cearșaf întins. O a treia persoană toarnă într-un vas cu apă rece din plumbul lichefiat fierbinte. Apoi, plumbul tunat în apă se întărește și ia diferite forme care apoi se interpretează.

Citește și: Bergüzar Korel a ieșit la plimbare cu fiul mijlociu. Ce mesaj emoționant i-a dedicat vedeta

De unde provine actrița Gizem Arikan

Gizem Arikan a venit pe lume pe 27 mai 1994, în Çivril, Denizli. A absolvit Universitatea Pamukkale, Departamentul de Logistică.

Când era mică, își dorea să devină cântăreață. Curând și-a dat seama că este foarte talentată când a început să imite persoanele pe care le vedea la televizor în copilărie.

Apoi a participat la fiecare piesă de teatru de la școală. În anul în care a absolvit facultatea, a lucrat în recepția unui hotel.

Nu a fost singurul job. A activat inclusiv într-o agenție de publicitate, luând parte la mai multe proiecte. Atrasă de scenă, a decis să urmeze Academia Actorilor, conform Sondurumne.com.

În 2016, Gizem Arikan și-a făcut debutul în actorie cu filmul "Așkın 5 Hali”. Apoi a jucat în filmul ”Sosyete Gelini”, în seria ”Organik Așk”, ”Paramparça”, ”Bir Deli Rüzgar” și cunoscutul serial ”Păsări Rănite”, care a făcut parte din grila Happy TV.

Citește și: Burak Deniz apare pe coperta unei celebre reviste din Turcia. Actorul este de nerecunoscut

În articolul

Obiceiul bizar al lui Gizem Arikan. Superstițioasă din fire, actrița face foarte des acest ritual

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x