Ce cadou i-a oferit Gabriel Soto fiicei Elissa Marie la aniversarea a 15 ani. Actorul a făcut primele declarații

Publicat pe 08.01.2024 la 14:23 Actualizat pe 08.01.2024 la 14:56

Gabriel Soto a dezvăluit jurnaliștilor ce cadou i-a cerut fiica Elissa Marie cu ocazia împliniri a 15 ani. Actorul se află în vacanță împreună cu Irina Baeva și tânăra adolescentă la New York.

actor cu fiica stau îmbrățișați

Ce cadou i-a oferit Gabriel Soto fiicei Elissa Marie la aniversarea a 15 ani

Instagram

Fiica faimosului Gabriel Soto se află la doar câteva săptămâni depărtare de a împlini frumoasa vârstă de 15 ani. Tânăra petrece momente emoționante alături de tatăl său și partenera acestuia la New York.

Ce cadou i-a oferit Gabriel Soto fiicei Elissa Marie la aniversarea a 15 ani

Actorul a împărtășit cu jurnaliștii care este cadoul pe care fiica sa i l-a cerut cu ocazia împliniri vârstei de 15 ani. Gabriel Soto a ținut să amâne nunta cu Irina Baeva din cauza faptului că părinții rusoaicei nu ar avea cum să fie prezenți în cadrul evenimentului. Cu toate acestea, relația celor doi continuă ca niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambii se bucură de succes pe plan personal și profesional, fiind printre cele mai îndrăgite vedete din Mexic la ora actuală.Gabriel Soto a ținut să împărtășească cu fanii ideea pe care fiica Elissa Marie a avut-o în legătură cu cadoul pe care și-l dorește de ziua sa.

Citește și: Irina Baeva și Gabriel Soto au ales să petreacă sfârșitul de an într-un mod memorabil. Unde au călătorit

“Eu am întrebat-o ce-și dorește, petrecere, călătorie, ce? Mi-a spus că își dorește o călătorie cu prietenele. Dar are deja 15 ani, vă vine să credeți? E așa mare!”, a transmis actorul în fața camerelor. În ceea ce o privește pe Irina Baeva, aceasta continuă să-și surprindă fanii cu fotografii publicate pe pagina de socializare. Următorul său proiect profesional este Aventurera, acolo unde va juca rolul de protagonistă. Anul 2024 se arată foarte promițător pentru vedeta din Rusia.

Aventurera este una dintre producțiile care are succes cu fiecare apariție. Personajul principal a fost interpretat de vedete precum Itatí Cantoral, Susana González și regretata Edith González. Se pare că partenera lui Gabriel Soto va trebui să se pregătească foarte intens în acest sens. Cu toate acestea, nu există un obstacol care să o învingă și asta înseamnă că trebuie să ofere tot talentul său în acest moment important.

Cum se pregătește Irina Baeva în fața unui nou proiect profesional

După o perioadă în care s-a bucurat de vacanță alături de partenerul său, Irina Baeva este pregătită să revină pe platourile de filmare. A oferit cele mai recente declarații în fața jurnaliștilor de la Venga la alegria. A povestit că va fi personajul principal în opera de teatru Aventurera, însă este conștientă că va fi foarte greu de realizat acest pas în cariera sa.

Citește și: Angelique Boyer “i-a salvat viața” faimoasei Irina Baeva. Cum s-a întâmplat totul și care a fost reacția lui Gabriel Soto

“O să iau lecții de canto, de dans, de tot ceea ce este necesar și se oferă. Duminicile, lunile, zilele de marți, noaptea, în momentele în care se va putea, pentru a îndeplini tot ceea ce acest personaj îmi cere.”, a spus vedeta. Până în acest punct, vedeta nu s-a reunit cu membrii echipei, însă a declarat că scenariul este deja citit la ora actuală.

“La următoarea întâlnire sper să vă pot împărtăși ceva mai mult, adevărul e că am citit deja scenariul.”, a transmis actrița. Irina Baeva are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de partenerul Gabriel Soto, într-o plimbare relaxantă prin New York.

În articolul

Ce cadou i-a oferit Gabriel Soto fiicei Elissa Marie la aniversarea a 15 ani. Actorul a făcut primele declarații

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x