Irina Baeva și Gabriel Soto au ales să petreacă sfârșitul de an într-un mod memorabil. Unde au călătorit

Publicat pe 03.01.2024 la 15:35 Actualizat pe 03.01.2024 la 16:27

Irina Baeva și Gabriel Soto își continuă relația de iubire la cote maxime. Cei doi au petrecut sfârșitul de an într-o locație inedită.

actrița poartă o rochie roz, lungă

Irina Baeva în cadrul premierei telenovelei Nadie como tu. 10 august 2023

Profimedia Images

Cu toate că s-a zvonit faptul că relația sa se va încheia, iată că Irina Baeva continuă să formeze un cuplu emoționant cu Gabriel Soto. Cei doi petrec tot mai multe zile împreună și se fotografiază în mediul online. Actrița a ținut să vorbească recent despre situația care s-a creat la începutul acestei idile legată de infidelitatea actorului cu propria-i persoană.

Irina Baeva și Gabriel Soto au ales să petreacă sfârșitul de an într-un mod memorabil

Actrița a devenit tot mai sigură pe sine și acum vorbește despre relația sa cu Gabriel Soto, dar și divorțul acestuia de Geraldine Bazán. S-a zvonit că Irina Baeva ar fi fost mărul discordiei. Îndrăgostiții și-au făcut publică relația în 2018, atunci când au fost surprinși împreună în Beverly Hills. Cinci luni mai târziu, fosta soție a lui Gabriel Soto vorbea despre romanțe în afara căsniciei din partea actorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un videoclip publicat pe contul personal de socializare, antagonista din Corona de lagrimas 2” a dezvăluit cum a știut faptul că între ea și Gabriel Soto va fi o relație de lungă durată.

“Am simțit atitudinea colegei sale și care astăzi este perechea sa actuală. Am fost nevoită să-l întreb pe tatăl fiicelor mele dacă există ceva între ei pentru că ea se purta foarte rar cu mine așa. Este doar o consolare, o văd din când în când. Mi-a confirmat că aveau o relație în afara căsniciei.”, s-a spus în 2019. La cinci ani de la incident, a fost Irina Baeva cea care a vorbit cu privire la acuzațiile lansate asupra sa. A transformat toate comentariile negative într-un țel spre a învăța mai departe toate lucrurile pozitive. Îndrăgostiții au petrecut Anul Nou la New York.

Citește și: Geraldine Bazán reacționează la presupusa trădare după apariția fotografiilor cu Grettell Valdez și Irina Baeva. Ce a declarat

“Departe de tot, toate lucrurile bune și mai puțin bune din viață sunt învățăminte. Este important să învățăm a transforma lucrurile negative în învățăminte.”, a indicat vedeta. În ciuda greutăților, a punctat că nu va schimba nimic pe viitor.

“În ziua de astăzi cred că toată creșterea personală am avut-o de-a lungul acestor an. Pot să spun că nu aș schimba cu nimic, niciun lucru, nicio zi pentru că n-aș mai fi persoana care sunt azi. Au fost atâtea etape importante pe care le-am transformat în lucruri bune.”, a mai spus.

Irina Baeva recunoaște că a provocat toată ura contra sa

Actrița de origine rusă susține că a fost victima atacurilor din mediul online din cauza comentariilor pe care le-a primit.

„Este un proiect foarte frumos pe care îl consider foarte important. Este o parte foarte importantă pentru mine în ceea ce privește împuternicirea femeii și prejudiciilor din societate..”, a punctat aceasta. În ciuda semnalelor, Irina Baeva și Gabriel Soto și-au continuat relația și în 2021 s-au logodit.

Citește și: Angelique Boyer “i-a salvat viața” faimoasei Irina Baeva. Cum s-a întâmplat totul și care a fost reacția lui Gabriel Soto

Irina Baeva are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. A fost Geraldine Bazán cea care a reacționat în fața polemicii ce l-a avut în prim-plan pe fostul său soț. S-a spus în repetate rânduri că Irina Baeva și Gabriel Soto nu mai formează un cuplu. Actorul i-ar fi cerut înapoi inelul de logodnă, însă nimic nu este mai fals.

În articolul

Irina Baeva și Gabriel Soto au ales să petreacă sfârșitul de an într-un mod memorabil. Unde au călătorit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x