Ce dezvăluirea a făcut Gabriela Spanic despre activitatea sa profesională. Aceasta și-a luat prin surprindere comunitatea
Publicat pe 11.07.2023 la 14:05 Actualizat pe 11.07.2023 la 08:21
Gabriela Spanic nu este doar o actriță de excepție, ci și o bucătăreasă desăvârșită, iar pentru talentul ei în domeniul culinar a fost premiată! Despre ce distincție este vorba și ce preparat a făcut-o câștigătoare.
Gabriela Spanic știe să-și încânte fanii în cele mai inedite moduri, iar o parte din activitatea sa este îndreaptă către domeniul culinar acolo unde își arată priceperea în arta gătitului.
Pentru ea nu este doar o pasiune, ci și o meserie în adevăratul sens al cuvântului. Acesta participă la concursuri și creează videoclipuri pentru a împărtăși cu pasionații de gătit rețetele sale speciale.
Cariera profesională are multe culori pentru Gabriela Spanic Vedeta a fost premiată pentru talentul în bucătărie
Vedeta a mărturisit abia acum că în anul 2016 a câștigat cu preparatul său preferat, Paella, pe care l-a denumit în concurs după celebra telenovela care i-a adus succesul în carieră, La Usurpadora: “Bună ziua, îngerașii mei! Știați că unul dintre cele mai bune feluri de mâncare pe care le gătesc este Paella? Toți prietenii și familia mea o adoră, iar în 2016 am participat la Festivalul Paella la restaurantul El Cano de pe coasta Acapulco, unde am fost câștigătoarea acestui concurs cu paella mea intitulată "La Usurpadora" cea mai cunoscută telenovelă pe care am făcut-o.”
Gabriela Spanic este o împătimită a bucătărie și nu este pentru prima dată când actrița filmează rețetele sale. De această dată a prezența următorilor ei o rețetă de “Chifteluțe umplute cu brânză pentru a acompania lintea”, spune ea. Actrița a filmat toți pașii din bucătărie și ce legume a folosit pentru a ieși un preparat cu gust, dar și sănătos.
Este bine știut faptul că actrița este o bucătăreasă de excepție și dă sfaturi celor pasionați de domeniul culinar. Doamnele care o urmăresc au fost încântate să descopere o nouă rețetă delicioasă, din legume și brânză. Vezi rețeta AICI.