Ce înălțime și ce greutate are Natalia Oreiro, celebra actriță din "Înger Sălbatic". Ce sume are în cont la ora actuală celebritatea

Publicat pe 01.09.2022 la 20:38 Actualizat pe 01.09.2022 la 20:41

Natalia Marisa Oreiro Iglesias , sau cum o știu oamenii Natalia Oreiro, s-a născut în Montevideo pe 19 mai, în anul 1977 și încă de mică și-a croit un drum în fața milioanelor de oameni. Ea a devenit în timp una dintre cele mai apreciate actrițe la nivel internațional, cântăreață, designer, femeie de afaceri, gazdă și model uruguayan, rezidentă acum Argentina și purtătoare de cetățenie Rusă.

Natalia Oreiro

Getty

Dacă vă întrebați cam ce avere a strâns în decenii de muncă, ei bine o avere considerabilă. După ce a apărut în reclame în timpul încă de când era adolescentă, Oreiro s-a mutat în Argentina în 1994 pentru a-și continua cariera.

La 15 ani, Natalia a decis să participe la un concurs pentru a fi o paquita din Xuxa, iar Oreiro a reușit să câștige titlul Super Paquita și, ca recompensă, a primit o mașină nou-nouță, pe care a vândut-o pentru a o muta în Argentina. Până nu de curând ea a reușit să obțină și cetățenia rusă pentru ea și pentru copilul ei.

Obsesia Nataliei Oreiro pentru Xuxa a început tot pe când avea 12 ani. La 14 a reușit să devină una din dansatoarele lui Xuxa, fiind aleasă dintre 10 mii de concurenți. Banii câștigați îi folosește pentru a călători la Buenos Aires în scopul de a participa la casting-urile de acolo. Astfel a obținut un mini rol în telenovela `Inconquistable Corazon`.

Apoi a întruchipat-o pe nepoata Patriciei Palmer în telenovela ”Dulce Ana”. A jucat și în ”90-60-90”, dar a căpătat mai multă recunoaștere după ce a jucat rolul Valeriei în ”Ricos y Famosos”.

Natalia Oreiro - avere, înălțime, greutate

Natalia Oreiro a fost, în anii '90, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din România. Rolul Milagros din "Înger Sălbatic" i-a adus faimă în toată lumea, iar mai apoi Nati a cunoscut succesul și pe plan muzical.

O ştim din "Înger Sălbatic", pe vremea când era urmărită de milioane de români. Una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele a trecut de prima tinerețe, însă pare că arată mai bine ca niciodată.

Cu o carieră spectaculoasă în spate, anii de muncă i-au adus nu mai puțin de 10 milioane de dolari în conturi, potrivit celebritynetworth.com.

Înălţime: 171 cm

Greutate: 55 kg

Citește și: Natalia Oreiro impresionează cu o apariție demnă de covorul roșu. Cum arată rochia sclipitoare și ce accesoriu din puf a atras atenția

Natalia Oreiro este oficial cetățean al Republicii Ruse

Cântăreaţa şi actriţă uruguayană Natalia Oreiro a solicitat cetăţenia rusă, după cum a mărturisit artista într-un interviu, relatează luni EFE. Și a și obținut-o!

Natalia Oreiro, care a vizitat pentru prima oară în Rusia în 2001, iar de atunci a călătorit în această ţară practic în fiecare an, a declarat agenţiei ruse TASS că ideea i-a venit în timpul unei vizite la Ambasada rusă din Argentina, ţară în care actriţa locuieşte în prezent, potrivit Agerpres.

Citește și: Natalia Oreiro, apariție care taie răsuflarea. Cum arată cizmele de un roșu sângeriu pe care nu oricine ar îndrăzni sa le poarte

"Am spus că pentru mine ar fi o onoare să solicit paşaportul acestei ţări", a subliniat Oreiro, care are numeroşi fani în Rusia.

În articolul

Ce înălțime și ce greutate are Natalia Oreiro, celebra actriță din "Înger Sălbatic". Ce sume are în cont la ora actuală celebritatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x