Cautare: 1188 rezultate dupa tagul "zodii"

Horoscopul zilei 13 februarie 2019. Taurii primesc o sumă importantă de bani

acum 4 zile

Berbec: Posibil să intrați întâmplător în posesia unei informații importante; faceți legături cu ce mai știți voi și aveți astfel o baza solidă pentru o decizie legată de afaceri, de o investiție. Aflați poate despre un post tentant pentru care se organizează un concurs sau...

Horoscopul zilei 12 februarie 2019. Gemenii fac o mulțime de calcule

acum 5 zile

Ne certăm, ne împăcăm. Oare ce poveste vor spune azi astrele? Cine cu cine se ceartă, cine are parte de iubire? Berbec: Vă propuneți să faceți o analiză a activității voastre de la începutul anului sau de la lansarea unui proiect, iar acum capătă din ce în ce mai multă...

Lista zodiilor cărora Dumnezeu le-a dat puteri neobişnuite!

acum 5 zile

Lista zodiilor cărora Dumnezeu le-a dat puteri neobişnuite! Dacă te numeri şi tu printre "femeile lui Dumnezeu", aşa cum sunt numite zodiile cu totul şi cu totul speciale, afli de la astrologul Mariana Cojocaru!

Horoscopul zilei 11 februarie 2019. Racii trec printr-o perioadă aglomerată la locul de muncă

acum 6 zile

Berbec: Se anunță o săptămâna cu întâlniri importante pentru voi în sfera socială sau afaceri, iar semnarea unei înțelegeri ar fi un punct de cotitură pentru voi. Achiziții inspirate astăzi: lucruri dichisite, de bun gust și de care va veți bucură o bună perioada.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 februarie: Nativii Leu se pregătesc pentru o cerere în căsătorie

acum 9 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 8 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 8 februarie.

HOROSCOPUL ZILEI - 6 februarie: Nativii Săgetător îşi fac planuri de viitor cu fiinţa iubită

acum 11 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 6 februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 6 februarie.

Horoscopul zilei - 5 februarie: Berbecii au o zi favorbilă pentru studiu şi relaţii de prietenie

acum 12 zile

Pentru nativii din zodia Berbec este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, dar şi relaţiilor de prietenie. În cea de-a doua parte a zilei ar fi bine să se ocupe de problemele familiale

Horoscopul zilei - 4 februarie: Gemenii ar trebui să lase orgoliul și să asculte de sfatul celorlalți

acum 13 zile

Nativii gemeni sunt încrezători în forțele proprii și pot avea realizări frumoase în plan profesional. Ar trebui să lase de o parte orgoliul și să asculte de sfatul celorlalți

Horoscop carieră şi bani. Gemenii îi critică excesiv pe cei din jur

acum 16 zile

Gemenii au tendința să îi critice excesiv pe cei din jur. Trebuie să fie mai flexibili, altfel riscă să tensioneze relațiile cu prietenii.

Horoscopul Dragostei, 31 ianuarie 2019. Taurii trebuie să țină cont de opiniile partenerului de viață

acum 17 zile

Taurii sunt sfătuiți să țină cont de opiniile partenerului de viață. Nu trebuie să neglijeze viața de familie.

Horoscop carieră şi bani. O zi agitată și obositoare

acum 17 zile

Pentru berbeci se anunță o zi favorabilă din mai multe puncte de vedere. În plan financiar vor debloca o situație care i-au afectat în ultima vreme.

Horoscopul Dragostei, 30 ianuarie 2019. Gemenii nu întâmpină probleme grave în plan sentimental

acum 18 zile

Gemenii nu întâmpină probleme grave în plan sentimental. În relațiile cu colegii și prietenii ar trebui să aibă o atitudine mai modestă.

Horoscop carieră şi bani. O zi excelentă pentru a rezolva probleme complicate și diverse neînțelegeri

acum 18 zile

Racii vor face o scurtă călătorie care va îmbina interesele profesionale cu cele personale. Sunt extrem de încrezători în capacitățile lor și au tendința să-și asume foarte multe riscuri.

Horoscopul zilei 29 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o surpriză din partea omului iubit

acum 19 zile

Berbec: Ar fi bine să accelerăți demersurile pentru accesarea unor fonduri acordate în vonditii convenabile. Sau poate că la locul de muncă obțineți o suplimentare de buget pentru un proiect complex și de durata pentru al cărui succes ați garantat.

Horoscop carieră şi bani. Energia pozitivă poate ajuta pe orice să-și pună în practică planurile mărețe

acum 19 zile

Capacitatea de comunicare a gemenilor ar trebui să fie foarte bună. Este o zi excelentă pentru întâlniri cu persoane importante, dar și pentru călătorii în interes profesional.

Horoscopul Zilei, 28 ianuarie 2018. Trei zodii își întâlnesc șansa vieții, două dau rateu

acum 20 zile

Berbec: Cheltuieli diverse, însă nu doar dintre cele de zi cu zi: ar putea fi vorba despre un impozit, taxe școlare sau din cele ocazionate de depunerea unei cereri, dosar, documentații. O taxă de urgență eventual, că nu vreți să pierdeți timp într-un proiect important pentru voi.

Horoscop zilnic: Vineri, 25 ianuarie! Nativii Leu hotărăsc să spună "Da" căsătoriei

acum 23 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 25 ianuarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 25 ianuarie.

Horoscopul zilei 22 ianuarie 2019. Berbecii au mare încredere în ceea ce fac

acum 26 zile

Berbec: Combinație fericită între elan, încredere în voi înșivă și noroc , iar de aici până la o decizie importantă sau o schimbare în viață voastră nu ar mai fi prea mult. O veste bună din partea unui for educațional, a unui institut de cercetare sau a unei universități.

Horoscopul zilei 21 ianuarie 2019. Racii primesc o sumă de bani importantă

acum 27 zile

Berbec: Speranțe, visuri și ambițîi: cu cât vi se pare ceva mai greu de obținut, cu atât mai mult va doriți acel lucru. Veți ajunge poate la concluzia că ar fi bine să va calculați pașii pe care urmează să ii faceți și să țineți legătură cu oameni de care ar putea depinde...

1
2
3
4
5
»