Ce planuri are Aracely Arámbula pentru viitorul copiilor săi. Actrița spune dacă îi va susține pe adolescenți în cazul în care aceștia vor dori să urmeze aceeași traiectorie artistică

Publicat pe 03.03.2023 la 14:46 Actualizat pe 03.03.2023 la 15:10

Ce planuri are Aracely Arámbula pentru viitorul copiilor săi. Actrița spune dacă îi va susține pe micuți dacă aceștia vor dori să urmeze aceeași traiectorie artistică.

Aracely Arámbula poartă o rochie fără mâneci, are părul prins într-o coadă și ține un microfon în mâini

Aracely Arámbula, în cadrul Latin American Music Awards. 25 oct. 2018

Getty Images

Aracely Arámbula este mama a doi băieți, Miguel și Daniel. Cei doi adolescenți au trăit de-a lungul vieții departe de luminile reflectoarelor. Mama sa celebră a vorbit despre viitorul lor într-un interviu recent.

Ce planuri are Aracely Arámbula pentru viitorul copiilor săi

Este una dintre cele mai iubite vedete de telenovele, însă copiii săi au menținut întotdeauna o relație distanță față de lumea celebrităților. Acum Aracely Arámbula spune dacă le va oferi ajutorul adolescenților în cazul în care aceștia vor dori să urmeze aceeași traiectorie artistică precum cea a părinților lor. Fără a intra în prea multe detalii, vedeta a punctat că până în prezent, Miguel și Daniel nu s-au arătat interesați să devină actori sau cântăreți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Niciodată nu le-am negat faptul că i-aș ajuta în orice direcție ar dori să meargă, să se realizeze. Dar cum nu mi-au cerut asta, ei de mici au fost interesați de alte lucruri, de aceea nu i-am sprijinit în acest demers.”, a spus vedeta, arată univision.com. Pe 18 decembrie 2022, Daniel a împlinit 14 ani, în timp ce Miguel a ajuns la vârsta de 16 ani pe 1 ianuarie. În prezent, cei doi studiază.

Citește și: Actrița Aracely Arámbula și-a sărbătorit fiul. Tânărul Daniel a împlinit 14 ani

Deși în prezent cei doi nu s-au arătat interesați de lumea artistică, Aracely Arámbula spune că s-ar simți fericită dacă aceștia și-ar schimba opinia.

“Dacă de mici mi-ar fi zis că vor să fie actori, i-aș fi susținut. Așa, mergem înainte.”, Cu toate acestea, cei doi sunt foarte mândri de munca mamei lor.”, a spus vedeta. De altfel, a povestit cum se simt aceștia când își văd mama în diferite proiecte profesionale.

“Eu le spun în fiecare zi cu ce mă ocup și ei mă complimentează și îmi spun că sunt frumoasă în fiecare poză. Mă încântă faptul că mă complimentează, sunt cei mai frumoși și tot ceea ce fac în munca mea dedic lor.”, a spus aceasta.

Aracely Arámbula trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, atât pe plan profesional cât și personal

Vedeta în vârstă de 47 de ani continuă să păstreze distanța în ceea ce privește viața sa personală. Istoria de iubire pe care a trăit-o alături de Luis Miguel a ajuns la final, însă aceasta continuă să trăiască fiecare zi la capacitate maximă.

Citește și: Aracely Arámbula vorbește despre moartea tatălui ei și lasă un mesaj emoționant în urmă. Care este ultima amintire lăsată de vedetă în mediul online

“La chole”, așa cum mai este cunoscută, are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram. Acolo, vedeta continuă să urce fotografii în care apare de fiecare dată în ținute aparte. Corpul său și frumusețea naturală o fac să se numere printre cele mai invidiate vedete din lumea telenovelelor.

“N-o să vorbesc despre asta, mai ales despre viața mea personală. O să povestesc despre lucrurile frumoase care mi se întâmplă pe plan profesional.”, a transmis vedeta, potrivit heraldodemexico.com.mx. Cu toate acestea, a subliniat faptul că se găsește foarte îndrăgostită în prezent, fără însă a specifica bărbatul cu care se află într-o relație.

“Suntem foarte îndrăgostiți. Inima este bine și își face iluzii.”, a spus aceasta. Zâmbetul de pe chip nu i-a stat nicio secundă ascuns și toată lumea știe acum ce se întâmplă în viața sa.

În articolul

Ce planuri are Aracely Arámbula pentru viitorul copiilor săi. Actrița spune dacă îi va susține pe adolescenți în cazul în care aceștia vor dori să urmeze aceeași traiectorie artistică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x