Ce sarcină dificilă și-a asumat echipa din spatele serialului "Kader Bağları". Ce se știe despre relația cuplului principal

Publicat pe 02.10.2023 la 20:21 Actualizat pe 02.10.2023 la 20:26

A fost lansat primul episod al serialului "Kader Bağları" (Legături de destin), considerat unul dintre cele mai promițătoare proiecte ale noului sezon de la Fox TV.

Cu toate acestea, echipa a trăit o surpriză neplăcută care a venit odată cu audiența scăzută înregistrată de primul episod.

Echipa dedicată serialului, în care rolurile principale sunt interpretate de Ayça Ayșin Turan și Serkan Çayoğlu, a avut de înfruntat această provocare într-un mediu extrem de competitiv. Cu toate că cifrele scăzute din primul episod pot părea descurajatoare, există speranța că vor obține rezultate mai bune în săptămânile următoare, relatează presa din străinătate.

Echipa producției noului serial "Kader Bağları" de la FOX s-a reunit pentru a viziona împreună primul episod. Au fost momente amuzante în timpul acestei serii speciale la care au participat actorii, echipa de producție și conducerea postului, menționează seriesturkish.com.

Serialul "Kader Bağları" a devenit un subiect intens discutat pe rețelele de socializare, în special datorită scenelor filmate în Kotor, Muntenegru, în primul episod, în care personajele Sevda și Kerem au avut o întâlnire deosebită.

Telespectatorii serialului au apreciat energia și armonia dintre actorii principali, considerând că aceștia formează un cuplu perfect.

Distribuția serialului, cu Serkan Çayoğlu și Ayça Ayșin Turan în rolurile principale, include nume de succes precum Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti, Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu și Yusuf Akgün.

Se pare că "Kader Bağları" va deveni din nou subiectul de discuție dominant în competiția de sâmbătă, în săptămânile ce urmează, datorită energiei și armoniei remarcabile ale cuplului principal.

În articolul

Ce sarcină dificilă și-a asumat echipa din spatele serialului "Kader Bağları". Ce se știe despre relația cuplului principal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x