Ce sfaturi îi oferă Lety Calderón din Esmeralda fiului cel mare, Luciano. “Există o mare ignoranță”

Publicat pe 07.09.2023 la 17:15 Actualizat pe 07.09.2023 la 18:05

Actrița a dezvăluit modalitatea prin care îi comunică fiului cel mare lipsa de educație a persoanelor din jur. Cum îl sfătuiește pe Luciano.

Lety Calderon și fiul Luciano

Ce sfaturi îi oferă Lety Calderón din Esmeralda fiului cel mare, Luciano

Getty Images

Lety Calderón a mărturisit că atât ea cât și copilul cel mare au fost victimele discriminării. Actrița susține că în copilărie era batjocorită pentru faptul că avea părul blond, iar fiul său pentru faptul că are sindrom Down.

Ce sfaturi îi oferă Lety Calderón din Esmeralda fiului cel mare, Luciano

Într-un interviu oferit celor de la Despierta América, vedeta din Imperio de mentiras și-a reamintit că în copilărie a avut parte de discriminări din partea celor din jur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“De discriminare? Când eram mici, pentru că aveam tenul deschis la culoare. Fratelui meu îi spuneau că se vopsea, pentru că era blond, blond. Eu am învățat să mă cert de mică. Frații mei m-au învățat să lovesc și așa ne apăram.”, a declarat vedeta, potrivit univision.com. În ceea ce-l privește pe fiul Luciano, acesta a fost discriminat de un grup de copii, iar vedeta a ținut să povestească totul în direct.

Citește și: Poză rară cu Leticia Calderon și tatăl său. Actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald, și-a surprins fanii

“Acum ceva timp mi-a spus că au fost niște copii foarte nerespectuoși la locul de joacă și i-am spus că întotdeauna o să existe acest gen din cauza educației primite acasă.”, a spus aceasta. De asemenea, a împărtășit cum anume reușește să treacă peste astfel de situații alături de fiul său care acum câteva luni a debutat ca actor în telenovela “El amor invencible”.

“Până acum nu. Evident că există o mare ignoranță, dar fiul meu știe că este unic și special și minunat.”, a continuat vedeta. În decembrie 2021, aceasta a vorbit despre învățăturile pe care le-a deprins de-a lungul timpului cu primul său fiu și i-a rugat pe fanii emisiunii Sale el sol să lase în urmă părerile de rău.

“Eu l-aș numi sindromul iubirii pentru că ei sunt persoane cu foarte multă iubire, cu multă sensibilitate. Sunt persoane foarte inteligente și oamenilor nu trebuie să le pară rău, trebuie să aibă respect. Este o boală cu care tu te-ai născut și asta este ceva frumos și diferit.”, i-a transmis Lety Calderón fiului său.

Lety Calderón își dorește ca Luciano să devină independent

În luna ianuarie, Luciano a început studiile universitare, iar vedeta de telenovele a ținut să-i cumpere acestuia un apartament. Actrița a celebrat reușita fiului său în mediul online.

Citește și: Tatăl copiilor Leticiei Calderón a suferit un atac cerebral. Actrița și-a dus fiii să petreacă timp alături de Juan Collado

“Astăzi, fiul meu Luciano începe o nouă etapă. O experiență deosebită.”, a scris aceasta pe Twitter. Are 19 ani, iar mama sa celebră a decis să-i ofere o viață și o experiență asemănătoare celorlalți copii. A menționat că fiul său își dorește să trăiască o viață independentă.

“Luciano are dorința de a pleca, eu cred că mi-ar plăcea să-l las, să experimenteze această senzație de a trăi singur, are dorințe mari în acest sens.”, a spus actrița. Actrița din Esmeralda spune că este pregătită pentru momentul în care fiul său va părăsi casa în care locuiește alături de fratele său Carlo. Cu toate că își dorește ca Luciano să aibă parte de toată fericirea, nu a ezitat să-și arate îngrijorarea cu privire la plecarea acestuia din casa familiei. A dezvăluit și care a fost modalitatea prin care a reușit să achiziționeze apartamentul.

În articolul

Ce sfaturi îi oferă Lety Calderón din Esmeralda fiului cel mare, Luciano. “Există o mare ignoranță”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x