SECRETUL din spatele relației lor! Ce spune Carmen Tănase despre Criss, "nepoata" ei

Publicat pe 29.03.2017 la 18:06 Actualizat pe 29.03.2017 la 18:22

Cele doua va invita sa le urmariti in primul iSerial romanesc, "Cand mama nu-i acasa", la Happy Channel.

Carmen Tănase sau, mai bine zis, buni, pe care o puteți urmări la Happy Channel, în primul iSerial realizat în România - "Când mama nu-i acasă", produs de Ruxandra Ion, a vorbit deschis despre relația sa cu Criss.

În primul serial filmat cu telefonul mobil, din România, Carmen Tănase este bunica Mirunei (Cristina Ciobănașu sau Criss). Cele două au o relație tensionată, marcată de replici pline de umor.

Fanii au fost curioși să afle cum este, de fapt, relația lor atunci când nu filmează. Plină de sinceritate, îndrăgita actriță a vorbit deschis despre cea care îi este nepoată în iSerialul difuzat la Happy Channel, "Când mama nu-i acasă".

"Ce părere am despre Criss și Vlad? Am tot spus asta, sunt niște copii extraordinari! Sunt niște copii buni, muncitori, responsabili.", le-a mărturisit Carmen Tănase fanilor în cadrul live-ului realizat pe pagina de facebook a iSerialului.

iSerialul ”Când mama nu-i acasă” este un proiect îndrăzneț, o proiecție unică în România, ce poartă semnătura Ruxandrei Ion.

”Când mama nu-i acasă” se difuzează în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și în reluare de la 23:00. Fiecare episod durează aproximativ 15 minute comerciale. Iar duminica, puteți urmări, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil și să vezi fiecare episod.

Află ultimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

SECRETUL din spatele relației lor! Ce spune Carmen Tănase despre Criss, "nepoata" ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x