Ce spune Cecilia Galliano despre ideea că fostul său soț nu locuiește împreună cu Angelique Boyer. Declarațiile vedetei

Publicat pe 30.05.2024 la 11:13 Actualizat pe 30.05.2024 la 11:33

Vedeta și-a exprimat opinia în legătură cu tehnica pe care o folosește fostul său soț în actuala relație. Faimoșii Angelique Boyer și Sebastian Rulli au declarat că au un as în mânecă pentru o relație stabilă.

actriță zâmbește

Ce spune Cecilia Galliano despre ideea că fostul său soț nu locuiește împreună cu Angelique Boyer

Profimedia Images

Într-un interviu cu Lili Estefan și Raul de Molina, Angelique Boyer și Sebastian Rulli au povestit cum reușesc să aibă o relație reușită după 10 ani. Tehnica pe care o folosesc i-a luat prin surprindere pe mulți, iar Cecilia Galliano, fosta soție a actorului și-a spus părerea în acest sens.

Ce spune Cecilia Galliano despre ideea că fostul său soț nu locuiește împreună cu Angelique Boyer

În cele mai multe dintre fotografiile publicate pe conturile de socializare, Angelique Boyer și Sebastian Rulli demonstrează cât de mult se iubesc în ciuda trecerii timpului. La 10 ani de când au declarat că formează un cuplu, sunt la fel de îndrăgostiți unul de celălalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“El ajunge în casa lui, eu în a mea. Cu toții suntem fericiți.”, a declarat actrița în cadrul unei emisiuni celebre în data de 20 mai. A subliniat faptul că deși locuiesc în case diferite, există totuși un cămin pe care îl dețin în comun, la munte, arată univision.com.

“Da, avem un cămin în comun la munte, acolo unde mergem. L-am construit împreună și este locul nostru.”, au fost cuvintele actorului de telenovele, celebru pentru rolul din Rubi. La scurt timp după aceste mărturisiri, reporterii au dorit să afle ce părere are Cecilia Galliano despre acest subiect.

Citește și: Cecilia Galliano a publicat noi fotografii cu copiii săi. Santiago seamănă pe zi ce trece cu Sebastián Rulli

“Mi se pare incredibilă această ecuație. Fiecare în casa lui.”, a declarat Cecilia Galliano în data de 27 mai. Prezentatoarea a semnalat că nici ea nu ar fi dispusă să-și schimbe rutina pentru partenerul său.

“Cred că fiecare la această vârstă are obiceiurile sale, problemele. Eu de exemplu, care am copii, am foarte organizată rutina mea, nu știu dacă mi-ar plăcea să o schimb.”, a mărturisit fosta soție a lui William Levy. În final, aceasta a punctat că se bucură de faptul că în prezent nu formează un cuplu.

“Cu această căldură, imaginează-ți să am pe cineva, nu. Sunt foarte bine așa, foarte liniștită, mulțumită, muncesc mult. Săptămâna asta n-am avut timp nici să-mi văd copiii.”, au fost cuvintele sale.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli joacă rolurile principale în El extrano retorno de Diana Salazar

O istorie care i-a impresionat pe mexicani este pregătită să revină în atenția fanilor de pretutindeni. El extrano retorno de Diana Salazar o aduce pe Angelique Boyer în rolul de protagonistă. Alături de ea sunt Arap Bethke și Sebastian Rulli.

O versiune mult mai actuală, cu teme contemporane și efecte vizuale inovatoare, asta îi așteaptă pe cei care se vor bucura de poveste în cadrul unei dintre platformele de streaming.

“Una dintre schimbări este că totul este abordat dintr-o manieră mai modernă, mai actuală. Spune istoria unei femei care începe să aibă vise lucide, amintiri dintr-o viață pe care a mai trăit-o. Nu știe ce sunt și prin prisma explorării psihologice află că aceste vise sunt portale către alte vieți.”, spune Bethke, arată elsoldemexico.com.mx.

Seria de 8 episoade spune povestea unei femei care descoperă anumite puteri. Coșmarurile o duc în secolul XVII, acolo unde o femeie asemănătoare ei a fost arsă alături de iubitul ei. Cu toate acestea, nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat și de ce o chinuie atât.

În articolul

Ce spune Cecilia Galliano despre ideea că fostul său soț nu locuiește împreună cu Angelique Boyer. Declarațiile vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x