Cecilia Galliano recunoaște că Sebastian Rulli a fost soțul perfect. “La momentul său..."

Publicat pe 16.02.2023 la 14:12 Actualizat pe 16.02.2023 la 14:56

Cecilia Galliano recunoaște că Sebastian Rulli a fost soțul perfect. “La momentul său...".

Cecilia Galliano poartă o rochie neagră fără mâneci și zâmbește

Cecilia Galliano recunoaște că Sebastian Rulli a fost soțul perfect

Profimedia Images

Într-un interviu recent, Cecilia Galliano a glumit spunând că nu a avut un soț perfect, însă a subliniat faptul că relația cu Sebastian Rulli a trecut și prin etape frumoase de-a lungul timpului.

Cecilia Galliano recunoaște că Sebastian Rulli a fost soțul perfect

Cecilia Galliano și Sebastian Rulli au fost căsătoriți din 2007 până în 2011, iar fructul iubirii lor este Santiago, fiul pe care cei doi nu ezită să îl prezinte fanilor din mediul online ori de câte ori au ocazia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Un soț perfect, adevărul este că nu am avut. Soțul perfect, dacă a fost perfectă căsnicia mea? În momente sale da, dar asta a fost acum 11 ani.”, a declarat Cecilia Galliano. În cadrul turneului operei “El marido perfecto”, vedeta a specificat motivele pentru care nu va mai îmbrăca încă o dată rochia de mireasă.

Citește și: Fiul lui Sebastián Rulli a devenit o prezență constantă în mediul online. Cum arată acum Santiago

“Pentru că nu cred în căsnicie. Atunci credeam, eram mai mică. Cu unul mi-a fost de ajuns. Cred că niciodată n-am crezut de fapt în această instituție. Nu am fost o fetiță care să se iluzioneze gândindu-mă la rochia de mireasă sau la căsnicie. M-am gândit că mi se va întâmpla, dar nu a fost niciodată visul meu.”, a mărturisit vedeta. Vedeta spune că a păstrat inelul de pe vremea când forma un cuplu cu Sebastian Rulli și cunoaște exact momentul în care îl va folosi.

“Inelul l-am păstrat și la momentul potrivit, atunci când Santi va avea perechea sa, cu multă plăcere îl voi da norei mele, pentru că la momentul său a fost foarte potrivit. Am fost mulți ani împreună și cred că este un detaliu frumos pentru persoana care îl va alege pe Santi.”, a mai spus vedeta. Actrița de origine argentiniană spune că formează un cuplu la momentul actual, însă nu dorește să eticheteze relația într-un fel anume.

“Eu cred că mereu sunt liniștită, mulțumită, foarte îngrijită și cred că am simțul umorului. Dar nu cred că este necesar dacă am sau nu iubit sau amant, eu cred că sunt bine așa, sunt mulțumită cu o persoană care mă iubește și pe care eu o iubesc.”, a spus.

Cecilia Galliano vorbește despre relația dintre fiul Santiago și Angelique Boyer

Actrița a fost întrebată care este relația dintre fiul său și mama sa vitregă, partenera lui Sebastian Rulli. De asemenea, a specificat ce ar face dacă ar afla că Santiago suferă din cauza actriței de origine franceză. Cecilia Santiago a mărturisit că nu ar putea spune cu exactitate ceea ce se întâmplă între cei doi, însă știe precis că Angelique Boyer este întotdeauna grijulie atunci când vine vorba despre fiul său.

Citește și: Cum arată Cecilia Galliano, fosta soție a lui Sebastian Rulli

“Asta ar trebui să-l întrebați pe Sebastian, eu nu știu, nu sunt în relații cu ei doi. Dacă o să descoper ceva rău, evident că o să vorbesc despre asta.”, a declarat vedeta. Cecilia Galliano a punctat faptul că cei doi copii ai săi sunt prioritari.

“Copiii mei încă în adoră pe Mark Tacher, și ca mamă sunt foarte protectoare. Dacă nu ai un feeling cu copiii mei, atunci nu o să iasă nimic din asta.”, a mărturisit.

În articolul

Cecilia Galliano recunoaște că Sebastian Rulli a fost soțul perfect. “La momentul său..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x