Fiul lui Sebastián Rulli a devenit o prezență constantă în mediul online. Cum arată acum Santiago

Publicat pe 15.03.2022 la 09:22 Actualizat pe 15.03.2022 la 09:59

Fiul lui Sebastián Rulli a devenit o prezență constantă în mediul online și le-a dezvăluit fanilor dacă își dorește să pășească în lumina reflectoarelor, așa cum au făcut-o părinții lui. Cum arată acum Santiago.

Sebastián Rulli poartă o cămașă albastră și un costum închis la culoare, zâmbește

Sebastián Rulli, în cadrul unei conferințe de presă. 8 iulie 2016

Profimedia Images

Fiul lui Sebastián Rulli a devenit o prezență constantă în mediul online și le-a dezvăluit fanilor dacă dorința sa de viitor este să pășească în lumina reflectoarelor, așa cum au făcut părinții lui acum multă vreme. Cu toate că actorul a încercat pe cât posibil să îi țină identitatea ascunsă, iată că acum tânărul este apreciat de mii de fani.

Santiago are 12 ani și este fructul iubirii dintre Sebastián Rulli și Cecilia Galliano, singurul fiu al celor două vedete.

Fiul lui Sebastián Rulli a devenit o prezență constantă în mediul online

Fiul lui Sebastián Rulli și-a uimit fanii cu cele mai recente apariții din mediul online, acolo unde obișnuiește să comunice cu cei care îl îndrăgesc. Recent, tânărul în vârstă de 12 ani a răspuns mai multor curiozități și s-a lăsat descoperit așa cum nu a mai fost până acum.

Dacă până acum Sebastián Rulli și Cecilia Galliano erau cei care postau fotografii cu Santiago, iată că în prezent tânărul deține un cont personal de Instagram, acolo unde le arată internauților momente inedite din viața sa personală. De-a lungul anilor, chipul acestuia a fost ascuns de către părinți pentru a-i proteja identitatea, însă acum viitorul este în mâinile sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși până acum nu există prea multe imagini cu chipul tânărului, părinții acestuia au fost de fiecare dată primii care au lăsat comentarii în dreptul postărilor. Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, Santiago le-a dezvăluit fanilor că nu dorește să urmeze pașii celebrilor săi părinți. Astfel, tânărul de 12 ani nu visează la o carieră de actor. Cu toate acestea, Cecilia Galliano a dezvăluit în luna octombrie a lui 202 că fiul ei preferă să posteze filmulețe și imagini pe conturile personale de socializare.

Citește și: Angelique Boyer în rochie de mireasă. Care este motivul pentru care actrița s-a îmbrăcat în alb

“În fiecare zi este mai rău, pregătiți-vă”, a mărturisit Cecilia Galliano, conform Univision.com. Într-un alt moment de sinceritate, Santiago a mărturisit că urmărește atât telenovelele în care apare tatăl său, cât și cele în care apare mama sa.

Santiago a răspuns întrebărilor puse de fani în mediul online

La momentul actual, Sebastián Rulli apare pe micile ecrane în telenovela “Los ricos también lloran”, iar fiul său poate fi urmărit în mediul online, acolo unde a început să fie o prezență constantă. Printre alte curiozități adresate de fani, Santiago a răspuns și cele mai arzătoare întrebări.

Tânărul în vârstă de 12 ani a mărturisit că nu are iubită la momentul actual, însă este în căutarea partenerei perfecte. De asemenea, acesta a declarat că este fascinat de cineva la momentul actual, însă nu a oferit mai multe detalii. Deși este fiul unora dintre cei mai cunoscuți actori, Santiago frecventează o școală și se pregătește pentru viitor, asemenea celorlalți copii de vârsta sa.

Citește și: Angelique Boyer vorbește despre relația pe care o are cu Santiago, fiul lui Sebastian Rulli. Cum “joacă” rolul de mamă vitregă

Cât despre aparițiile în mediul online, Santiago a dezvăluit că acestea nu sunt niciodată ascunse de ochii celor dragi, iar părinții săi îi sunt întotdeauna un sprijin real. Sebastián Rulli și Cecilia Galliano au fost căsătoriți din 2007 până în 2011, însă cei doi au divorțat din cauza divergențelor apărute de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Santiago a fost întotdeauna în centrul atenției celor doi, în ciuda faptului că Sebastián Rulli îi ascundea întotdeauna chipul.

În articolul

Fiul lui Sebastián Rulli a devenit o prezență constantă în mediul online. Cum arată acum Santiago

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x