Cei mai buni actori de seriale turcești: Can Yaman din “Vis de iubire” sau Caner Cindoruk din “Femeie în înfruntarea destinului”?

Publicat pe 07.05.2021 la 11:55 Actualizat pe 07.05.2021 la 12:24

instagram/ canyaman

Can Yaman

Can Yaman este unul dintre cei mai frumoși actori din tânăra generație din Turcia. Acesta s-a născut la 8 noiembrie 1989, în Istanbul, Turcia. El a studiat dreptul la Departamentul de Drept al Universității Yeditepe din America și a absolvit în 2012. Între 2018 – 2019, Can a jucat în serialul turcesc “Vis de iubire”. Actorul a obținut premiul pentru cel mai bun actor străin la Murex D'or 2019 în Beirut, Liban pentru rolul său din serialul de comedie romantică turcească. Can a fost deseori comparat, cu unul dintre actorii renumiți de la Hollywood, Jason Mamoa.

Caner Cindoruk

Caner Cindoruk s-a născut la 17 aprilie 1980, în Adana. Pasiunea pentru actorie i-a fost insuflată de către unchiul lui, Erdal Cindoruk, care este actor de teatru. Astfel, Caner a ajuns să fie absolvent al Departamentului de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Çukurova.

Primul rol pe care l-a primit a fost în piesa de teatru Fehim Pașa Konağı, unde a jucat rolul lui Yusuf. În 1997, actorul adebutat la Grupul de Teatru Municipal Adana Seyhan unde a lucrat pentru 10 ani. În 2006 a debutat în lumea cinematografiei când a obținut un rol în filmul Beynelmilel. În 2012, actorul a apărut în Gergedan Mevsimi, alături de Yılmaz Erdoğan, Beren Saat și Monica Bellucci. Acesta a fost foarte apreciat de critici pentru rolul său din serialul Kadin (2017, “Femeie în înfruntarea destinului”).

Despre serialul “Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș. Așa ajunge să lucreze într-o corporație.

Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții.

Despre serialul “Femeie în înfruntarea destinului”

Protagonistii principali ai serialului turcesc sunt Bahar (Ozge Ozpirincci) si Sarp (interpretat de actorul Caner Cindoruk). Acest serial este o adaptare după o producție de televiziune din Japonia.

Tema serialului aduce un omagiu femeii singure care se sacrifică pentru copii săi. O mamă întotdeauna va găsi puterea necesară de a merge mai departe, de dragul copiilor ei, chiar și atunci când soarta îi e potrivnică. Povestea de dragoste ne arată că nu toate iubirile au un final fericit deoarece în calea unei femei pot apărea mereu obstacole pe care ea e nevoită să le înfrunte.

Citește și: EL este cel mai frumos actor din Turcia! Îl vei vedea la Happy Channel, din ianuarie Caner Cindoruk, alias Sarp, din ”Femeie în înfrutnarea destinului”, a părăsit orașul natal de dragul actoriei

În articolul

Cei mai buni actori de seriale turcesti: Can Yaman din “Vis de iubire” sau Caner Cindoruk din “Femeie în înfruntarea destinului”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x