Cele mai bune seriale pe care să faci binging de Sărbători

Publicat pe 16.12.2020 la 11:28 Actualizat pe 16.12.2020 la 13:23

Perioada Sărbătorilor de Iarnă vine și cu multe zile libere, iar dacă te gândești să faci binging de seriale, iată câteva recomandări.

TV Happy

1. La casa de Papel - Este unul dintre serialele de succes din ultimii ani, care a avut un impact major asupra publicului. Serialul este împărțit în patru părți, astfel că e tocmai bun pentru binging. Partea 1 are 13 episoade, a doua are 9, iar părțile 3 și 4 au câte 8 episoade. Fie că l-ai văzut deja, fie că nu, e un serial tocmai bun de făcut binging, mai ales că te ține tot timpul în priză, având un scenariu foarte bine pus la punct. El Profesor și ajutoarele sale au reușit deja să țină milioane de oameni în fața ecranelor, iar acesta a fost unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix. De asemenea, La casa de Papel a câștigat inclusiv un premiu Emmy.

2. Narcos - Un alt serial de mare succes disponibil pe Netflix este Narcos. Primele două sezoane sunt despre povestea lui Pablo Escobar, în timp ce al treilea este despre cea a Cartelului Cali. Narcos s-a bucurat de un succes major, motiv pentru care tururile turistice în Medellin au devenit mult mai numeroase începând cu 2015. De asemenea, brandurile de fast fashion au început să lanseze colecții inspirate din povestea acestui serial. Din 2019 a apărut inclusiv jocul Narcos, lansat de compania NetEnt. Cu o grafică 3D foarte interesantă și o coloană sonoră pe măsură, jocul disponibil aici te introduce în atmosfera serialului. De asemenea, printre simboluri îi găsim și pe agenții Steve Murphy și Javier Pena. Iar succesul Narcos a dus și la apariția unei continuări, denumită Narcos: Mexico.

3. Rubi - Una dintre cele mai succes telenovele poate fi urmărită din nou în România, pe Happy Channel, începând cu luna septembrie. Producția datează din 2004 și prezintă povestea unei tinere studente, care locuiește împreună cu mama și sora ei într-un cartier sărac. Ea devine însă obsedată de bani și își folosește frumusețea fizică drept armă pentru a atrage un bărbat frumos, tânăr și bogat. Din distribuția Rubi fac parte Barbara Mori, Eduardo Santamarina și Jacqueline Bracamontes. Serialul are 115 episoade.

4. Emily în Paris - Considerat unul dintre serialele cu cea mai mare priză la public lansate în 2020, Emily în Paris este tocmai bun pentru un week-end de binging. Este un serial ușurel, cu note amuzante, pe care îl poți urmări destul de rapid, mai ales că are doar 10 episoade. Emily în Paris prezintă povestea lui Emily, o americancă mutată în Paris pentru a lucra la o companie de marketing. Pe lângă faptul că nu știe limba franceză, ea întâmpină dificultăți la adaptarea în acest oraș, dar se și îndrăgostește. Cei de la Netflix au anunțat deja că vor prelungi acest serial pentru încă un sezon, având în vedere succesul mare de care s-a bucurat.

5. Suits - Cine ar fi crezut că un serial despre avocați poate fi și amuzant? În Suits, umorul este la el acasă, alături de provocările zilnice întâmpinate de Harvey Specter și protejatul său, Mike Ross. Suits spune povestea lui Mike, un tânăr cu probleme, dar cu o memorie de invidiat, care încearcă să aibă o carieră în avocatură. Suits este totodată și un serial foarte longeviv, având 9 sezoane, astfel că s-a încheiat recent, după 134 de episoade. În Suits a jucat timp de câteva sezoane și Meghan Markle, actuala ducesă de Sussex. Ea a avut chiar și o relație cu Mike Ross în acest serial ce merită încercat în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

În articolul

Cele mai bune seriale pe care să faci binging de Sărbători

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x