Ducesa de Sussex, în rolul lui Rachel Zane, în serialul american „Suits”

Publicat pe 12.08.2020 la 09:47 Actualizat pe 12.08.2020 la 13:07

Ducesa de Sussex, membră a familiei Regale Britanice, este o fostă actriță americană cunoscută sub numele de Meghan Markle.

Rachel Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles, California, SUA. O mare parte din viața ei a petrecut-o în locul natal, unde a și absolvit Northwestern University, obținând o dublă specializare în teatru și studii internaționale. Începutul lui Meghan în actorie a fost unul anevoios, dar plin de ambiție și dorință. Actrița a lucrat o bună perioadă de timp pe postul de caligraf freelancer pentru a-și putea întreține carierea în actorie. Aceasta și-a făcut debutul în telenovela “Spitalul General”, după care a mai fost distribuită în alte roluri micuțe. Meghan a cunoscut succesul odată cu apariția sa în serialul american “Suits”, cunoscută drept Rachel Zane.

În timpul său liber, Markle se ocupă cu acțiuni umanitare din dorința de a ajuta și de a-și aduce o contribuție în lumea. Aceasta este ambasator global petru World Vision Canada, campania agenției bazându-se pe furnizarea de apă potabilă curată în țările subdezvoltate.

În anul 2016 Meghan Markle a început o relație cu Prințul Harry, al șaselea în linia pentru tronul britanic. În 2018 cei doi s-au căsătorit, oferindu-i lui Meghan titlul de ducesă. Cei doi împart un băiățel pe numele lui Archie Mountbatten-Windsor. În urma căsătoriei cu Prințul Harry, Meghan a fost nevoită să renunțe la carierea sa în actorie și să continue doar pe linia de muncă uminitară.

Despre serialul „Suits”

Acțiunea serialului este plasată în New York și urmărește povestea lui Mike Ross, un tânăr cu o minte genială, care renunțase la facultate și era pe fugă din cauza unei afaceri cu droguri nereușite. Mike îl întâlnește pe Harvey Specter, unul dintre cei mai buni avocați din New York, iar între cei doi se formează o legătură pe viață. Mike ajunge să lucreze cu Harvey, deși nu avea diplomă pentru a profesa, în timp ce Harvey ascunde secretul lui Mike față de toată lumea.

Nu rata serialul „Suits”, vineri, de la 20:00 la Happy Channel!

Citește și: Rick Hoffman, actorul din „Suits”, în rolul lui Louis Litt Sarah Rafferty, actrița din serialul “Suits” în rolul Donnei

În articolul

Ducesa de Sussex, în rolul lui Rachel Zane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x