Cele mai importante 8 momente din viața faimoasei Maite Perroni. Care a fost traiectoria sa de la copil la vedetă

Publicat pe 14.03.2023 la 12:48 Actualizat pe 14.03.2023 la 13:23

Cele mai importante 8 momente din viața faimoasei Maite Perroni. Care a fost traiectoria sa de la copil la vedetă.

Maite Perroni poartă un sacou negru și are ruj roșu

Maite Perroni face parte din distribuția ''Patria y Pedro Casablanc''. 16 octombrie 2021

Profimedia Images

Maite Perroni a împlinit 40 de ani în 2023 și viața sa de-a lungul timpului s-a desfășurat ca a oricărei alte persoane, cu suișuri și coborâșuri. Istoria vieții sale este una simplă, dar presărată pe alocuri cu magie și multă muncă realizată pe platourile de filmare, dar și pe marile scene ale lumii.

Cele mai importante 8 momente din viața faimoasei Maite Perroni

Dacă vorbim despre cele mai importante 8 momente din viața faimoasei Maite Perroni nu putem exclude turneul RBD care va avea loc pentru ultima dată, căsătoria cu Andres Tovar, dar și faptul că va deveni mămică pentru prima oară. Urmează să-și strângă fetița în brațe, fructul iubirii cu cel mai bun prieten al său, cel cu care a decis să formeze o familie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dintr-o data spun WOW 2023! Este incredibil și emoționant în același timp pentru că s-au întâmplat atât de multe lucruri.”, a declarat Maite Perroni în fața celor de la CARAS, arată tvynovelas.com. În ceea ce privește ideea de a avea alți copii pe viitor, aceasta a răspuns: „Bineînțeles că avem planuri de a forma o familie, dar deja suntem una, atunci dacă lucrurile merg în această direcție și vine alt bebe în viitor, vom fi și mai fericiți, dacă nu, cred că vom fi mereu deschiși să îmbrățișăm ce va veni pe drum. Cel mai important este să trăim în prezent. Doar viața ne va spune dacă va fi unul, dacă vor fi doi sau trei...”

Citește și: Maite Perroni își dorește o naștere naturală. Vedeta RBD a pregătit totul pentru venirea pe lume a primului său copil

Maite Perroni se descrie ca fiind actriță, cântăreață, compozitoare și model. Numele său complet este Maite perroni Beorlegui. S-a născut pe 9 martie 1983, fiind prima fiică din căsnicia formată din Javier Perroni și Maite Beorlegui. Vedeta RBD spune că de la mama sa a moștenit frumusețea și caracterul aparte. Are doi frați, Adolfo și Francisco ( cu 4 și 9 ani mai mici ). Conform declarațiilor sale, a trăit timp de 13 ani în Guadalajara, asta pentru că tatăl său era nevoit să muncească acolo. Ulterior, familia s-a mutat în Mexic.

Detalii despre viața faimoasei Maite Perroni din Rebelde

Își descrie copilăria ca fiind una plină de jocuri și iubire. Spune că părinții săi au dorit ca atât ea cât și frații să se bucure de libertate, fără a avea acces la televizor.

Citește și: Maite Perroni apare cu burtica de gravidă într-o fotografie publicată de Jessica Coch. Vedeta “Rebelde” este însărcinată în 7 luni

„Părinții mei au încercat să ne ofere bucuria grădinilor, a bicicletelor, a rolelor.”, a declarat Maite Perroni. Și-a dorit să studieze în publicitate și întotdeauna a fost preocupată de dans și teatru. A participat la mai multe castinguri în perioada studenției, însă niciodată nu a reușit să treacă mai departe. A decis să studieze actoria în cadrul Televisa în 2002. Astfel, a fost aleasă printre actorii din Rebelde. Ulterior, părinții săi au divorțat, însă determinarea sa de a fi printre cele mai îndrăgite vedete a rămas aceeași.

“În această carieră este necesar să fii constant, să fii dedicat și să fii responsabil.”, a mărturisit vedeta. S-a numărat printre cele mai frumoase 100 de femei din lume, top ce a fost realizat de o publicat din SUA. Maite Perroni spune că acest lucru este printre cele mai puțin importante.

În articolul

Cele mai importante 8 momente din viața faimoasei Maite Perroni. Care a fost traiectoria sa de la copil la vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x