Celine Dion, veste îngrijorătoare pentru fani. Vedeta cunoscută pentru anularea concertelor din România se confruntă cu probleme de sanatate

Publicat pe 20.10.2021 la 19:38 Actualizat pe 20.10.2021 la 21:14

Celine Dion, vedete internațională cunoscută în România pentru concertele anulate din cauza numeroaselor situații cu firmele care organizau, a anunțat că își suspendă concertele pe care urma să le susţină în Las Vegas. Artista are spasme musculare "severe şi persistente".

Celine Dion

Getty

Artista urma să înceapă luna viitoare noua serie de concerte, sub numele „Céline”, la Resorts World Las Vegas, însă nu a putut să repete din cauza problemelor de sănătate. Show-urile din 5 - 20 noiembrie şi 19 ianuarie - 5 februarie vor fi reprogramate.

„Sunt distrusă de asta”, a spus Dion. „Eu şi echipa mea am lucrat la acest nou show în ultimele opt luni şi să nu putem începe în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”.

Motivul pentru care Celine Dion şi-a anulat toate concertele

Spectacolele urmau să aibă loc în luna noiembrie şi apoi în ianuarie şi februarie anul viitor. "Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune", a scris Celine.

Artista a mai adaugat că în acest moment este subt atenția medicilor şi primeşte tratament de specialitate. Celine Dion speră să-și revină şi să reia în luna martie turneul mondial în care ar urma să ajungă şi la Bucureşti, dar abia în 2023, potrivit Observator.

Preşedintele Resorts World Las Vegas, Scott Sibella, i-a transmis că „nimic nu este mai important decât sănătatea”.

Citește și: Cum arăta Celine Dion în adolescență. Imagine superbă cu artista în floarea vârstei

Odată cu spectacolul urma să fie inaugurată şi o nouă sală, cu cea mai mare şi înaltă scenă din oraş. Dion susţine concerte în Las Vegas din 2003, când show-ul „A New Day…” a fost prezentat la Caesar’s Palace, potrivit news.ro.

Rezidenţa ei a început în 2011. Este cea mai de succes rezidenţă muzicală din toate timpurile, generând venituri de 385 de milioane de dolari în primii cinci ani.

Citește și: Cum arăta Oana Moșneagu, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

Celine Dion, o viață cu un bărbat mai mare cu 26 de ani. Cariera, între controversă și ascensiune

Celine Dion este o cunoscută cântăreață canadiană, care încă de la o vârstă fragedă se pregătea să devină o legendă în muzică. Celine Dion este cunoscută la nivel internațional încă de când era mică, atât datorită talentului său, cât și a relației sale cu un bărbat cu 26 de ani mai mare, fapt care a stârnit multe controverse.

Arista era un real talent încă de mică, iar soțul ei, cel care a și descoperit-o, a ajutat-o să devină un artist complet. Atunci, aceasta era deja într-o relație cu cel care urma să-i devină soț și alături de care a îmbătrânit.

René Angélil a cunoscut-o pe Celine Dion când avea 12 ani. Demult, aceasta a oferit un interviu în care a povestit întâmplarea care i-a schimbat traiectoria vieții: Am fost în biroul lui și am cântat pentru el. Aveam 12 ani. De atunci, am lucrat doar împreună”.

Citește și: Cum arăta Mara Oprea, actrița din Adela, în copilărie. Imaginea înduioșătoare de la vârsta inocenței

Important de știut este faptul că René Angélil și-a ipotecat casa pentru a o face pe Celine Dion artistă, încă de mică. Aceasta a petrecut foarte mult timp alături decel care îi era impresar, iar la 19 ani aceasta s-a îndrăgostit și a format oficial o relație cu René Angélil, care atunci avea 45 de ani.

"A fost foarte dificil pentru ea (n.r mama). Când i-am spus ce simt pentru el, a încercat tot ce a putut ca să mă facă să mă răzgândesc. Am fost furioasă, la început, dar ea a încercat să mă facă să înțeleg că acest bărbat a mai fost căsătorit de două ori, că are trei copii și că nu este responsabil.

Mi-a spus: «Ești copilul meu, ești fetița mea, iar eu îmi doresc să întâlnești un Făt-Frumos perfect». Însă, dragostea noastră a fost atât de puternică, încât toată familia mea s-a îndrăgostit de el, iar mama mea n-a mai avut de ales”, a povestit Céline Dion, într-un alt interviu.

Céline Dion și René Angélil au împreună trei copii. Acesta s-a stins din viață în anul 2016 de cancer.

În articolul

Celine Dion, veste îngrijorătoare pentru fani. Vedeta cunoscută pentru anularea concertelor din România se confruntă cu probleme de sanatate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x