Cemre Gümeli , frumoasa Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

Publicat pe 03.08.2020 la 13:56 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:27

Cemre Gümeli, frumoasa actriță care o interpretează pe Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână”, s-a născut la Istanbul, pe 24 mai 1991. Cemre și-a început cariera de actriță la vârsta de 19 ani. Ea a absolvit la Universitatea de Artă și Management Cultural Istanbul Bilgi în 2015. Înainte de terminarea facultății, Cemre a studiat la Studioul de Actorie T. Schreiber din New York.

În 2011 a primit primul său rol în filmul "Game of Hera". Frumoasa Cemre a jucat și în câteva piese de teatru. În 2015, a jucat în "A Mid Summer Night's Dream" la Teatrul Istasyon, iar în 2017 a jucat într-o altă piesă de-a lui Shakespeare, "Richard III". În 2016, a primit un rol în serialul "Tatlı İntikam", în 2018 a jucat în serialul "Servet", iar în 2018-2019 a interpretat-o pe Cansu în serialul turcesc “Ține-mă de mână”. În prezent, actrița joacă în serialul turcesc “Bay Yanlış” alături de Can Yaman.

Actrița este pasionată de balet și îi place foarte mult să cânte. Cemre a studiat baletul la Royal Academy of Dance. Astfel, ea a reușit să își dezvolte mai multe laturi artistice.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

Citește și: Buse Meral, frumoasa Damla din serialul “Ține-mă de mână!” Nihat Altinkaya, actorul din “Ține-mă de mână!”, la vârsta de 40 de ani

În articolul

Cemre Gümeli , frumoasa Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda