Ceren Tașçı, actrița din “Vis de iubire”, la vârsta de 31 de ani

Publicat pe 31.07.2020 la 12:39 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:34

instagram/tasciceren

Ceren Tașçı , frumoasa actriță care o interpretează pe Ayhan în serialul turcesc “Vis de iubire”, s-a născut la 15 mai 1989, în Istanbul Turcia. Ea a studiat actoria la Univeristatea Kadir Has, Departamentul de Teatru și la Departamentul de Artă și Design.

Actrița a devenit faimoasă pentru rolul său, Filiz Sarihan, în serialul Camera 309 și pentru rolul din serialul turcesc “Vis de iubire”. În serialul Camera 309 ea joacă rolul unei femei supraponderale, dar în realitate frumoasa Ceren are doar 65 kilograme.

Primul rol pe care l-a primit actrița a fost în 2015, în comedia "Komedi Türkiye". Mai mult, Ceren a participat chiar și la un concurs de comedie din Turcia unde a câștigat admirația tuturor. Frumoasa actriță a mai jucat în producții turcești precum Aslan Ailem (2017) și Kirk Yalan (2019).

Despre serialul turcesc “Vis de iubire”

Sanem și Can sunt două caractere diferite, cu experiențe de viață total opuse. Ei se întâlnesc în Istanbul. Sanem a părăsit liniștitul oraș natal, aflat la malul mării, pentru că își dorea o altă viață. Voia să trăiască pe pielea ei viața în marele oraș. Așa ajunge să lucreze într-o corporație. Can este tipul aventuros, care călătorește în lumea-ntreagă, căruia îi place viața și este conștient de propria valoare. Fotograf apreciat, Can este un spirit liber și nu îi place să fie legat de un birou. Între cei doi se leagă o poveste de dragoste cu peripeții.

Urmărește “Vis de iubire” miercuri și joi, de la 20:00 și în reluare sâmbătă și duminică, de la 16:00, la Happy Channel!

Citește și: Birand Tunca, frumosul Emre Divit din “Vis de iubire” Demet Özdemir, apariție răvășitoare pe Instagram! În ce ipostază a pozat vedeta

În articolul

Ceren Tașçı, actrița din “Vis de iubire”, la vârsta de 31 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda